fbpx
Cum de au ajuns antenele sa intoarca armele impotriva PSD

Cum de au ajuns antenele sa intoarca armele impotriva PSD

E ceva neasteptat si care provoaca uimire, luand in calcul ca antenele si PSD au avut o lunga si fructuoasa relatie si ca s-au crescut in san reciproc. PSD l-a scos de la puscarie pe Dan Voiculescu, iar antenele s-au revansat fiind o portavoce a acelui partid si dezinformand in favoarea PSD.

Sau a fost invers: au fost o portavoce a PSD pentru ca partidul sa-l scoata din bulau pe Dan Voiculescu. Acum au inceput sa critice autoritatile ca sunt ineficiente in a mentine populatia in siguranta, sa contrazica PSD, sa vorbeasca (in sfarsit) despre violatorii, criminalii si alti infractori gratiati din parnaie de catre PSD, sa se dea mari moralisti.

CITESTE SI:  Android M este oficial - toate noutatile despre noul sistem de operare

Insa nu critica PSD extraordinar de dur, ca inca sunt recunoscatori pentru ca partidul le-a scos fondatorul de la racoare. Critica PSD doar in cantitati mici, de ochii lumii.

Li s-a trezit brusc constiinta antenelor? Bineinteles ca nu. Ei isi urmaresc doar propriul interes. Sunt niste oportunisti care se dezlipesc si se lipesc ca lipitorile de urmatorul care le aduce avantaje.

Nu ma refer la toti, ci la aia care taie si spanzura pe-acolo si care traseaza directia pe care trebuie s-o urmeze cei de la baza piramidei. Cu ce anume a coincis schimbarea de atitudine a antenelor fata de PSD?

CITESTE SI:  Fuziunea operatorilor americani Sprint si T-Mobile ar putea fi anuntata in noiembrie

Cu candidatura la alegerile prezidentiale a duduitei Ramona Ioana Bruynseels. Aceasta candideaza din partea Partidului Puterii Umaniste care e fondat de nimeni altul decat Dan Voiculescu, persoana care detine si antenele.

Asta ca sa se stie pe cine are in spate duduia. E si normal ca antenele se descotorosesc de PSD (partid aflat oricum pe drumul pierzaniei), au inceput sa mizeze pe faptul ca Ramona Ioana Bruynseels va deveni presedinte si ca vor profita cumva de pe urma acestui lucru.

CITESTE SI:  De ce CEO-ul Mozilla critica Microsoft pentru trecerea lui Edge la Chromium

Ea spune ca va trece la niste schimbari radicale daca va ajunge presedinte, ca va renunta la privilegii, ca politicienii vor merge la servici cu metroul… Toate absurditatile utopice si nerealizabile.

Nu are votul meu. Niciun candidat la prezidentiale n-are votul meu, ca degeaba votam. Nici macar Klaus Iohannis, Hitlerul in slow-motion.