fbpx

Care-i faza cu unii YouTuberi romani (fomisti)

Care-i faza cu unii YouTuberi romani (fomisti)

Observ de o bucata de vreme trucuri, tertipuri, manevre, smecherii, invarteli abile, siretlicuri, viclenii, stratageme (sau cum vreti sa le mai spuneti) la cativa YouTuberasi romani, in ceea ce ma priveste.

Astia-s exact tiparul natarailor si sclavetilor de-o prostie perfectionata din televiziuni – care ma ataca la persoana pe motiv ca m-am luat ba de unul ba de altul care lucreaza in principal la cotetul Antena 1, una dintre cele mai insalubre televiziuni din patria asta captiva.

Sau pentru ca am dezvaluit chestii si trestii despre televiziunile si tara care sunt sub stapanirea strainilor. Cum am spus acum ceva vreme, tertipuristii doar ma provoaca si ma intarata sa spun mai multe, nu ma determina sa-mi retrag cuvintele. Sa nu se joace cu focul, zic.

Revin la vloggeri. Nu ca i-as urmari pe YouTuberi, pentru ca in general nu-s si nici nu ma tin la curent cu tot ce posteaza vloggerii, din lipsa de timp.

Dar stiu ca unii dintre astia sunt la un nivel atat de avansat de viclenie incat dau impresia falsa ca ceea ce spun ei e in beneficiul meu, ca ii pun ei la pamant (la figurat) prin vorbe pe altii in beneficiul meu.

CITESTE SI:  Cum va avea Cuba internet mai rapid cu ajutorul Google

Dar asta-i doar o schema de-a lor, ca sa ma atace subtil printr-o forma de psihologie inversa, mascand intentia atacului cu o intentie buna (falsa) de a-mi lua partea (multi n-o sa inteleaga ce vreau sa zic, dar o sa inteleaga cine trebuie).

Am observat ca unii vloggeri sunt foarte abili la tertipuri si chestii de genul, oameni din astia fiind – dupa parerea mea si a multora – niste infecti dezagreabili si insuportabili printre oamenii normali fara scheme in cap.

Si cum ma mandresc ca sunt inzestrat cu al saselea simt, mi-am dat seama si ce motivatii au muritorii astia de foame. Ma ataca fomistii pentru ca m-am luat anterior de un alt YouTuber, de Zaiafet – care merita tot respectul pentru contentul lui de calitate (singura problema e ca uneori depune eforturi ca sa ma enerveze; de-asta l-am si taxat).

Nu dau numele vinovatilor fomisti, ca nu merita sa promovez “stratagemisti” din astia. Dar ce pot sa zic e ca exista un YouTuber fomist si insuportabil pe care unii oameni nu-l suporta pentru ca vorbeste numai despre nimicuri, fleacuri si frivolitati care n-au nicio valoare educativa (spre deosebire de continutul lui Zaiafet care mai scoate Romania din ignoranta si intuneric).

CITESTE SI:  VIDEO: Cercetatorii cred ca stiu de ce Gangnam Style a devenit viral

Un fomist ciorditor, o basina, un pulica si un afon care ciordeste filmulete pentru a reactiona la ele. O copie ieftina, inutila, lipsita de umor, de doi bani si ridicola a lui Ray William Johnson. Oi semana eu cu Harry Potter (dupa cum zic unii), dar afonul fomist are mai multa vrajeala pe el decat am eu pe mine.

Un penibil penal si un rahat cu ochi ambulant al carui public tinta consta aproape in totalitate in tancii si mucosii prosti de pana in 17 ani care au migrat in ditamai hoardele si turmele de pe TPU.ro (Regatul Prostilor) si care sunt exact dupa chipul si asemanarea YouTuberului idiot si cu atitudine de om molestat si fu*ut in poponet de 30 de puscariasi simultan care mai au si sculele tunate cu bile.

E bine totusi ca in curand vom scapa de aceste “tentative de Youtuberi”, vloggeri care in schimb sunt iscusiti si ingeniosi in tertipuri. Prin directiva copyright a UE se vor sterge automat in curand de pe canalele lor (am si eu canal, da’ momentan dorm in el) toate filmuletele care au folosit clipuri din alte surse.

Da, da – tertipuristilor alora care se dau mari ca castiga sume imense pe YouTube, da’ care au niste harburi de masini care se desfac in bucati in timp ce le conduc.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e noul joc Call of Duty: Modern Warfare 2019 anuntat oficial

Later Edit: Unii au crezut eronat ca, daca am pomenit aici de “vrajeala”, Youtuberul la care m-am referit e Catalin Maruta (pentru ca l-am asociat anterior pe acesta cu vrajeala). Fals! C. Maruta nici nu se poate numi vlogger si in al doilea rand nu am nimic negativ de zis despre acesta. Asta ca sa aduc clarificari pentru cei care formeaza tot felul de conexiuni fara nicio baza reala.

Later Edit 2: Ma vad nevoit sa explic mai clar cum ma ataca prin subterane unii de la TV si unii YouTuberi: se folosesc de altii de la TV pe care i-am sanctionat si criticat anterior criticandu-i si ei si practic repetand despre ei cam aceleasi lucruri pe care le-am zis eu.

Totul ca sa para ca-mi iau partea fata de multele televiziuni care se pare ca-mi poarta sambetele si care par ca si-au indreptat tot hate-ul si tertipurile asupra mea. Repet, n-o sa inteleaga majoritatea, e cam complicat, dar vor intelege vinovatii.

Facebook