fbpx
Oamenii legii care jucau Pokemon GO in loc sa ofere intariri la locatia unui jaf

Oamenii legii care jucau Pokemon GO in loc sa ofere intariri la locatia unui jaf

Acum cativa ani, doi politisti de la departamentul de politie al unui anumit oras, au ignorat solicitarea de a se deplasa la locatia unui jaf in desfasurare pentru a oferi intariri, acestia aflandu-se in acel moment intr-o masina de politie. Se pare ca acestia au decis sa joace Pokemon GO in loc sa se deplaseze pe locatia jafului.

Uneori, cand oamenii lucreaza, pot aparea momente in care volumul de munca se reduce, iar oamenii sunt nevoiti sa-si ocupe acea fractiune de timp liber cu ceva.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum sarbatoreste Blizzard cei 100 de milioane de jucatori ai jocului Hearthstone

Unii apeleaza la gaming. Atata timp cand oamenii isi pot prioritiza timpul si sa separe timpul de munca cu cel pentru distractie, nu ar fi o problema.

Cu toate acestea, din pacate pentru doi politisti LAPD, acestia au decis sa joace Pokemon GO in loc sa se deplaseze la locul unui jaf in desfasurare.

Acum cativa ani, sistemul dintr-o masina de politie a inregistrat conversatia politistilor cand acestia ignorau apelul de a se deplasa la locul jafului.

CITESTE SI:  Ce zice Bethesda despre jocul Elder Scrolls 6 care poate fi jucat timp de cel putin 10 ani

Acei politisti din Los Angeles pretindeau ca statia lor radio nu a oferit nicio solicitare. Cu toate acestea, potrivit inregistrarii din masina de politie, ambii politisti au ignorat solicitarea, pentru a juca Pokemon GO.

De asemenea, s-a descoperit ca, in loc sa se deplaseze spre locul jafului, politistii s-au deplasat cu masina pe o alee si au ignorat solicitarea de a oferi intariri la locul jafului.

CITESTE SI:  Cand mori in acest joc, nu-l mai poti juca

Conform polistilor din Los Angeles, acestia nu jucau Pokemon GO, ci purtau o conversatie despre acest joc pe baza unor mesaje primite de la un grup de jucatori Pokemon GO.

Ce parere ai despre faptul ca acei politisti din Los Angeles au jucat jocul Pokemon GO in loc sa ofere intariri la locatia unui jaf in desfasurare? Crezi ca acestia se califica pentru indulgenta sau asa ceva e total inacceptabil?