fbpx

Sesiune Q&A 68 – De unde mi-a venit ideea sa includ acel playlist de muzica

Sesiune Q&A 68 - De unde mi-a venit ideea sa includ acel playlist de muzica

Pai l-am inclus pentru ca fiecare umanoid, strain sau conational, sa se lamureasca ca muzica de nivelul celei din Romania/Republica Moldova rar mai exista in lume. Sunt melodiile recomandate de YouTube.

Am inclus melodiile care mi s-au parut mai cunoscute. Am incercat sa includ o paleta cat mai larga de gusturi, incercand sa multumesc pe toata lumea.

Dupa parerea mea, nu mai exista in Europa muzica de aceeasi calitate precum cea din RO/MD. Muzica romaneasca e consistenta in privinta superioritatii si calitatii.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Cum s-au schimbat obiceiurile de ascultare de muzica

Muzicienii romani sunt printre putinele resurse nepretuite care inca n-au urmat calea exodului. Romania, o tara grandioasa pe vremea lui Ceasca, dar in care dupa revolutie s-a incercat sa se distruga totul: sport, nivel de trai, industrie, economie, reputatie in lume. Premeditat si sistematic, inca de la revolutie.

Daca piesele astea romanesti ar fi fost interpretate de cantareti din America, nu exista nicio indoiala ca acum ar fi fost hituri globale. Muzica romaneasca nici nu prea se difuzeaza in Occident. Pentru ca ei interzic importul de cultura romaneasca.

CITESTE SI:  Cercetatorii descopera ca pirateria online este mai populara ca oricand

Offtopic si ceva diverse: In afara de asta, strainii ne si belesc padurile (multumim, IKEA), incearca sa puna ghearele pe aurul nostru (multumim, Gold Corporation) si pe celelalte resurse, ne ruineaza tara cu complicitatea politrucilor nostri controlati de serviciile romanesti aservite si ei ne mai si defaimeaza tara prin presa lor.

CITESTE SI:  Ce venit urias a generat YouTube din publicitate anul trecut

Daca apare de undeva un lucru negativ despre Romania, toata mass-media occidentala se activeaza si vuieste. Dar cand un roman iese pe primul loc la vreun concurs international sportiv sau de inventica, mass-media occidentala pauza (ei considera ca nu e o stire).

Cei din serviciile romanesti aservite conduc de fapt tara si se asigura ca numai politicienii santajabili “preiau” puterea pe meleagurile noastre. Santajabili pentru a putea fi controlati.