fbpx

A1 oscileaza intre Antena 1 si televiziunea paralela Anal 1 (a dependentilor de borhot)

A1 oscileaza intre Antena 1 si televiziunea paralela Anal 1 (a dependentilor de borhot)

De ce asa? Pai m-am gandit ca sunt prea ingaduitor si tolerant cu A1 (in intregul sau), fiind prudent ca sa nu insult pe cine nu trebuie. Ca sa nu-i pun pe toti in aceeasi oala si sa ma pot dezlantui cand terfelesc 25% din A1 (sfertul perfid si josnic din Antena 1 care ma scarbeste), i-am impartit in doua categorii late.

Antena 1 (televiziune cat de cat respectabila si care nu e populata de jalnici avortati care jongleaza cu schemele) si Anal 1 (televiziunea colonului, a agaricilor, a sarlatanilor, a celor care solidarizeaza in mod perfid cu multitudinea de “teledoni” sociali prin scamatorii decadente si a celor cu caracter josnic).

Si s-a rezolvat problema. In sanul Intact isi gaseste locsor o televiziune paralela cu caracterul onest si perpendiculara cu caracterul ieftin si marsav si cu manevrele.

Parca l-as descrie pe Robert Turcescu, nu? Sau pe desteptaciosul de Mircea Dinescu (o adevarata comoara nationala, de altfel) zis si “poetul rectului” – am inteles ca poate recita poezii prin ochiul maro cand mananca fasole la conserva dupa ce mai intai isi primeste banii de pe urma aparitiilor la TVR.

Perfizi din astia sunt cei care imi provoaca repulsie prin scamatoriile mizere. Mai grav, acesti infecti sifilitici sunt vanduti din cap pana in picioare si din talpi pana in crestet, dar sunt prezentati ca pe niste adevarate somitati de catre mass-media. Mai ca te-apuca sila cand vezi ce mizerii promoveaza audiovizualul din ziua de azi.

Imi si imaginez cum stau sutele de butoaie de cacat care abia asteapta sa fie consumate de catre josnicii de la televiziunea rahatului turcesc Anal 1, dependentii de borhot concentrat.

CITESTE SI:  O propun pe Simona Gherghe pentru Premiul Nobel pentru divertismentul (neoferit de Capatos) cu cele mai multe laturi - deghizate in laturi - din intreaga galaxie. Dar ne putem supara noi pe ea?

Astia cand aplica invartelile despre care am tot amintit nu le aplica de nebuni si fara niciun motiv, ci din interese, cum ar fi interese personale (pazindu-si propriile interese sau propria piele) sau interese de solidaritate (pazind “teledonii”).

Iar pitecantropii nu fac altceva decat sa le scoata in evidenta si sa le confirme prin niste porcarii si aprecieri care n-au nicio fundamentare. Fumeaza de-aiurea acelasi rahat la infinit!

Cine pe cine cunoaste mai bine, de-si permit dobitocii sa formuleze aprecieri? Eu pe ei care apar la TV, sau ei pe mine care ma straduiesc sa nu ma expun exagerat?

Cine apare aproape nonstop la cacatul ala care se cheama televizor si sunt expusi in vazul tuturor, cine e mai in masura sa formuleze evaluari si judecati despre cine? Cine are pe ce se baza cand formuleaza evaluari si cine nu are nici pe dracu’?

Si cine se pricepe mai bine la inteles firea umana? Gaozarii astia n-ar fi in stare sa afle profilul unui om nici daca ar fi trait o viata uniti de acel om precum gemenii siamezi.

Tragic si comic in acelasi timp (nu mai zic de jalnic) e ca unii au inceput sa fie increzuti si sa nu-si mai incapa in piele de bucurie, stiind ca cei din aceeasi breasla le pazesc spatele cand pun in aplicare manevrele cu care unii isi pazesc propriul cur.

CITESTE SI:  Calomnierea regiunii pe care o populez - noua scamatorie a celor care indobitocesc poporul prin TV

Faptul ca astia avanseaza in continuare in cretinismul lor fara limite, imi confirma ipoteza ca unii sunt conectati la anumite interese (unele dintre ele oculte) si ca pazesc acele interese. Nu se poate exprima in cuvinte cat ma scarbesc cei de teapa tacticienilor Mircea Dinescu si Robert Turcescu si a sfertului mizerabil din Antena 1.

I-as sfatui pe pezevenchii de la Anal 1 si de la restul de mocirle de televiziuni ca mai intai sa se informeze ca sa afle care a fost capitala Romaniei o perioada in Primul Razboi Mondial si unde se afla unul dintre cele mai importante centre culturale din tara. Mai precis in ce regiune a tarii, regiune pe care o blameaza ei in momentul de fata.

Pentru televiziunea colonului nu am mai mult respect decat pentru asistatii social. Ce sunt asistatii social, la urma urmei? Niste trantori care beneficiaza de bani de la stat pentru a lenevi (a taia dracului bureti, cum s-ar zice).

Ei, am inventat o titulatura si pentru sclavii Pastorului de la televiziunea colonului: asistatii *prostitual (ca-mi permit o licenta literala).

Asistatii PSD-ului, sau poate mai bine zis fostii asistati, gasesc ei pentru cine sa se (mai) prostitueze in continuare. S-or fi saturat si ei de mataranga domnului Voiculescu pana acum, doresc si ei ceva diversitate.

Ce-ar fi ca guvernul sa decreteze intr-o buna zi in Romania legea martiala? Dar doar pentru “nobilii” de la Anal 1 si pentru restul de televiziuni ale colonului din tara, ca doar si alte televiziuni din Romania au mere stricate si mancatori de cacat de serviciu.

CITESTE SI:  Epopeea infinita Veronica si Viorel Stegaru...

Situatia cere niste masuri urgente. Se cere un raspuns la o catastrofa nationala majora, la o stare de urgenta, pana la urma: josnicii din televiziuni (promotorii manevrelor stupide de niveluri nemaivazute de cretinism) risca sa-si piarda viata inecati de la rahatul pe care il mananca aiurea, fara niciun gram de cunostinta de cauza (sau de bune intentii) si fara sa se bazeze pe nimic.

Later Edit: O dovada mai concreta a jenibilului fara nicio limita marca Anal 1? Omisiunile intentionate (specialitatea Anal 1) menite sa ma puna intr-o lumina negativa. Omisiuni legate de achizitiile mele online, mai exact.

E ca si cum as achizitiona 10 kilograme de aur si 1 gram de jeg, toate astea de la cel mai important retailer online din Romania, dar ei ar pomeni doar despre acel 1 gram de jeg (in acest caz oale de gatit) si ar omite sa pomeneasca de restul achizitiilor realizate.

Si despre oale, cel putin pentru moment, ei nici nu zic ca-s de gatit, pentru ca acestea sa capete cine stie ce conotatii nefaste in mintea oamenilor. Cu aceasta adaugire in articol nu numai ca am dovedit cat sunt astia de jalnici, dar si faptul ca eu sunt cel capabil sa le intru in minte si in masura sa-i evaluez, sa-i descriu, sa-i judec, nu invers. E dovada ca ei mananca cacat si nu invers.