fbpx

Cum demontez scamatoriile la adresa concurentei romance la Miss Universe 2019

Cum demontez scamatoriile la adresa concurentei romance la Miss Universe 2019

Frunzaream YouTube-ul si ce oare am gasit? 3 clipuri diferite cu 3 emisiuni TV diferite in care castigatoarea titlului de Miss Romania 2019 a fost invitata. Emisiunile despre care vorbesc sunt “La Maruta”, “Neata cu Razvan si Dani” si “Teo Show”. Clipurile cu pricina pot fi urmarite pe YouTube.

Miss Romania 2019 e multilateral dezvoltata. E model, avocat, antreprenoare, vorbeste fluent 5 limbi (cu tot cu romana), a lucrat pe la ONU si a concurat la Miss Universe 2019.

La toate emisiunile respective am observat atacuri subtile si intepaturi la adresa dansei din partea catorva. Motivul pe care l-am intuit e ca Miss Romania provine din regiunea pe care ei o blameaza.

Astia nu suporta sa recunoasca calitatea si capacitatile oamenilor din acea regiune. Se simt amenintati de superioritatea dansei. In cele ce urmeaza voi demonta fiecare scamatorie a lui Catalin Maruta, Dani Otil si Teo Trandafir la adresa reprezentantei Romaniei la Miss Universe 2019. Incep cu:

Catalin Maruta

-scamatoria 1 (la minutul 0:49): Maruta nu accepta sa conceapa ca atatea calitati incap in cineva atat de tanar si care a fost format si si-a petrecut mare parte din viata in respectiva regiune, asa ca incepe sa se faleasca cu faptul ca si el e avocat. Motivul e simplu: Maruta nu dorea ca cineva din acea regiune sa para mai capabil si mai cu mot decat el care e din Bucuresti. O fi fost Maruta avocat, dar garantez ca n-a fost cine stie ce avocat, ci mai degraba un avocatel nesemnificativ. El probabil a practicat avocatura in Romania, nu in alte tari mai cu staif. Si nici n-a fost pentru master la una dintre cele mai bune facultati de profil din China si din lume.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile laptopuri Lenovo ThinkBook de business ieftine

-scamatoria 2 (minutul 2:28): Maruta incearca inca un giumbusluc pentru a-i submina capacitatile. O intreaba cum se zice in chineza “pledati, domnisoara avocat”. A vrut s-o puna in incurcatura. Nu-i o nenorocire si un capat de tara faptul ca cineva atat de tanar si care vorbeste deja 4 limbi straine sa nu stie la perfectie acele 4 limbi. Din cate a spus dansa, a studiat pentru master in China in limba engleza, deci nu in chineza. Iar chineza a studiat doar un an. Pot sa pun pariu ca Maruta nu stie nici in engleza cum se traduce expresia aia. Dar Maruta e insistent, vrea cu orice pret sa auda cum se zice in chineza. Ca obiectivul lui la momentul ala era s-o puna in dificultate.

-scamatoria 3 (minutul 3:10): Maruta zice ca un anume Ciuca din platou “prinde si el facultatea de drept (din China)”. Daca era dupa Maruta, ar fi zis ca intreaga populatie a Romaniei e in masura sa mearga la una dintre cele mai prestigioase facultati de drept din China. Scopul lui era ca Miss Romania 2019 sa nu mai para mai smart ca ei. Cand vrea sa para un mitocan, lui Maruta chiar ii reuseste. Din cand in cand, Maruta a revenit la lucruri mai bune dupa ce si-a dat seama ca a fost badaran la adresa ei (sigur si Miss Romania 2019 a sesizat). Si a inceput ulterior s-o complimenteze.

-scamatoria 4 (6:23): Dar a revenit iarasi la naravul lui, razand ca sfecla cand reprezentanta Romaniei la Miss Universe zicea ceva prea bine si cu substanta pentru dorinta si acceptul lui. Un ras din ala fals, prefacut si scos din burta lui plina cu shaorme alterate.

CITESTE SI:  Cum si-a creat o YouTuberita propria camioneta Tesla

-scamatoria 5 (8:27): Maruta o fi sesizat ca dansa e deranjata de atitudinea lui, asa ca prezentatorul spune ca, fiind o emisiune de divertisment, se mai glumeste din cand in cand. Perfect normal, dar pana la un anumit punct.

Dani Otil

-scamatoria 1 (0:03): Inca din primul moment bastardul si fermecatul asta de Dani Otil paseste cu stangul si lanseaza o schema. Cica “fisa”. A vrut sa induca ideea ca toate calitatile dansei enumerate ar fi doar de forma, doar scrise pe fisa, nu un fapt real. Dani Otil e desigur constient de faptul ca totul e cat se poate de aievea.

-scamatoria 2 (0:49): Dani Otil baga niste cacaturi in franceza si se comporta aiurea ca s-o stanjeneasca si s-o lase pe Miss Romania fara replica. Si Ramona Olaru zice cate ceva in franceza, dar sigur n-a fost rauvoitoare si n-am sesizat intentii nefaste. Ramona Olaru n-o fi geniala genialilor, dar e onesta si autentica. Nu o asociez cu tertipuristii in cazul de fata.

-scamatoria 3 (01:01): Inainte de a incepe, Dani Otil insinueaza ca se va comporta frumos cu ea si ca o va menaja. O schema destinata sa ne duca cu presul pentru a crede ca emisiunea ar fi cules la intamplare de pe strada o duduie obisnuita, nerealizata si incapabila sa reactioneze.

-scamatoria 4 (02:08): Din nou, Dani Otil ii submineaza calitatile si titlul de Miss Romania obtinut, asociind in mod voalat acel titlu cu titlul de Miss Slobozia. Cand televiziunea unde lucrezi te hraneste si iti cauta in coarne, ai impresia ca iti poti permite orice.

CITESTE SI:  Opinie despre filmul sud-coreean "The Spy Gone North" (2018)

Teo Trandafir

-scamatoria 1 (01:49): Nici Teo Trandafir nu lasa naravurile deoparte. Cum a spus Miss Romania 2019 ce facultate de drept a terminat (in cadrul carei universitati si in ce oras), Teo Trandafir spune: “Dupa care ti-ai dat seama ca nu-ti place”. O manevra de discreditare a uneia dintre cele mai bune universitati din tara.

-scamatoria 2 (2:57): De data asta nu-i vorba despre tertipul lui Teo Trandafir, ci despre tertipul turcaletelui neam de traista care a scris burtiera. Martafoiul a gresit prenumele reprezentantei la Miss Universe (mai bine zis l-a inlocuit). Cu siguranta turcaletele l-a gresit in mod cat se poate de intentionat. Motivul e unul simplu: pentru a nu o promova. Din cauza deficitului de publicitate nu a avut anul trecut sanse mai bune sa castige concursul. Trebuie insa mentionat ca respectiva editie a emisiunii Teo Show de la “canal de… (necesita completare)” a avut loc dupa acel concurs.

Asa au incercat respectivele personaje lamentabile sa discrediteze pe cineva in privinta carora ei se simt amenintati din toate punctele de vedere si din toate unghiurile in care ar privi oamenii lucrurile.

Lansez si eu supozitia ca scarnaviile au si cativa utilizatori de YouTube infiltrati care posteaza comentarii. Chiar se practica treaba asta pe YouTube si pe Facebook pentru a influenta perceptii si a modela opinii, chiar si pentru alegerile electorale.

Ca in realitate n-ai ce sa-i reprosezi dansei. Ai ce reprosa numai in cazul personajelor enumerate mai sus care promoveaza si ridica in slavi mizerii mai des decat promoveaza oamenii care ar trebui sa fie promovati.