fbpx

Calomnierea regiunii pe care o populez – noua scamatorie a celor care indobitocesc poporul prin TV

Calomnierea regiunii pe care o populez - noua scamatorie a celor care indobitocesc poporul prin TV

Lepadaturile schimba tactica de desconsiderare, discreditare si decredibilizare (prin palavrageala, trancaneala si vorbe goale fara nicio baza si pe care le repeta lacheii la nesfarsit ca o veche moara hodorogita).

Acum isi creeaza o aparenta de zei greci antici coborati in plina glorie de pe Muntele Olimp, pentru ca se nimeresc sa traiasca in Bucuresti, de parca Bucurestiul ar fi o metropola plina numai cu hoteluri Burj al Arab de 7 stele, nu cu cartiere rau famate ca dupa bombardament.

Cineva tot trebuie sa-i coboare urgent cu picioarele pe pamant… ma ofer voluntar. Ce se afla acum mai multa vreme pe locul pe care sta acum Bucurestiul?

Ce sa fie, o uriasa intindere de verdeata, o imensa pasune in care gramezi si gramezi de pastori isi pasteau rumegatoarele care poluau aerul cu gaze intestinale shoulder to shoulder cu pastorii.

Asta era Bucurestiul. Iar acum ce e? Un oras supraevaluat, un loc in care dependentii de stupefiante – care isi injecteaza bine mersi cocaina in scula – prospera, un oras care ar fi fost si mai naspa si ca ciuruit de bombe daca nu ar fi fost dezvoltat in urma exodului creierelor din restul regiunilor care migreaza in turme in Bucuresti.

Unul dintre singurele lucruri mai de Doamne-ajuta la Bucuresti e ca e capitala, acest aspect oferindu-i o serie de avantaje fata de restul oraselor din tara, atrage mai multe minti brici.

Putea sa fie foarte bine capitala Romaniei pana si Baicoi, iar Baicoiul ar fi fost mult mai dezvoltat decat e in prezent (cu conditia sa fi avut dimensiune si populatie mai mari), nu polul subdezvoltarii.

Nu ma intind mai mult despre Bucuresti (si oricum nu-s pasionat de acest oras). As terfeli total Bucurestiul (si regiunea Munteniei) daca nu as fi prudent ca sa nu indepartez o importanta parte dintre vizitatorii care formeaza traficul acestui blog.

CITESTE SI:  Variantele Enterprise Edition ale smartphone-urilor Galaxy S8 si Galaxy Note 8 au fost lansate

La fel cum as terfeli complet antenele si pe toti cei de acolo, daca n-as mai avea apreciere pentru unii. Ca altfel le-as fi pregatit tuturor o galceava si cate un roast de ar ramane total interzisi, ar incepe toti sa delireze.

Inca o scamatorie noua care ma sacaie la culme la tembelizionisti (din multitudinea de scamatorii josnice ale lor; ca la origine sunt niste practicanti de scheme josnici si abjecti, ca sa fim intelesi) e ca isi umfla penele din cale-afara cu verzisorii castigati trecand cu tancul peste principii, etica si peste orice se poate trece.

Vor sa intipareasca in constiinta opiniei publice efectul Science Fiction conform caruia ei sunt mai instariti decat absolut toti cei din regiunile dezavantajate ale tarii.

Ca daca te afli intr-o regiune dezavantajata, automat si fara exceptie esti si tu dezavantajat, in ciuda tehnologiilor moderne de comunicatii din ziua de azi care iti deschid intreaga lume, noi usi si o gramada de oportunitati. Aiureala mai grosolana n-am auzit de ceva vreme.

Si acum vine marea intrebare: Cat sunt astia de netoti sa-si dea super-aere cu situatia lor financiara si chiar sa-si auto-acorde merite pentru asta (de parca ar avea ei vreun merit, profesional si din punctul de vedere al rentabilitatii lor vorbind), pe cand ei practica din proprie initiativa sau la comanda prostitutia mediatica si deontologica la TV pentru a avea acea situatie materiala? Unele persoane se prostitueaza pe bune, cei de la TV se prostitueaza mai voalat, mai estompat.

CITESTE SI:  Cum va putea fi instruita AI foarte ieftin

Pentru cine mai exact se prostitueaza astia?! In mod sigur nu numai pentru Dan Voiculescu. Dan Voiculescu e petala de trandafir pe langa adevarata clientela a astora.

Asta-i realitatea inegalitatilor si contrastelor din tara: tembelizionistii care vegeteaza precum legumele si dorm in papuci sunt remunerati consistent pe aproape degeaba, pe cand medicii (care n-au legaturi ciudate) nu sunt platiti indestulator, desi misiunea si datoria medicilor sunt mult mai importante. Ei produc speranta de viata.

Cei care nu se pricep cam la nimic palpabil si bine determinat lucreaza in schimb in televiziuni. Pana la urma, ce produc televiziunile? In afara de mizerii si cacareze aruncate aiurea in ventilator nu-mi vine nimic in minte.

Nu mai zic ca televiziunile isi pierd din ce in ce mai mult din relevanta, intrucat companiile platesc acum pentru publicitate in mare parte pe internet, publicitatea in online fiind mult mai eficienta si targetabila.

Nu-i total exclus ca televiziunea clasica (instrumentul de indobitocit poporul) sa devina intr-o buna zi ceva de domeniul trecutului si sa dea faliment. Internetul e viitorul, sa le zica careva dobitocilor ca nu mai suntem in secolul 20 de 20 de ani.

E bizar cum in topul domeniilor in care angajatii din Romania au salariile cele mai babane nu apare deloc domeniul TV, top prezentat chiar si de televiziuni informandu-se din surse independente.

Domeniul audiovizualului nu ocupa niciun loc in top, de parca n-ar exista. Singura explicatie rationala pe care o gasesc e ca nu se vrea sa se remarce faptul dubios ca tembelizionistii au salarii bunisoare stand aproape degeaba si neproducand aproape nimic.

CITESTE SI:  Sesiune Q&A 49 - Tara cea mai grozava in materie de muzica

Pentru ca acest fapt dubios ar deschide cutia Pandorei, plina ochi cu intrebari incomode pentru ei: cum isi castiga banii in conditiile in care veniturile televiziunii nu sunt stralucite si nu sustin atatea salarii consistente?

Cine sunt aia care le formeaza clientela? Asa au ajuns servilii? Sa se laude cu leafa primita pupandu-i in cur pe stapanii plantatiei de sclavi? Asta-i un motiv cu care sa te mandresti?

Doar dovedesc cat sunt de avortoni. Or fi salariile acestor starpituri corelate cu audienta si cu profesionalismul, cum vor unii sa se creada? Nici pomeneala.

Toti astia se vand: se vinde si poetul de doi bani, mono-testiculul plușat (si posibil alungit de la batranete), Mircea Dinescu (also known as “Prefa-te ca lucrezi” sau “Prefa-te ca inca mai esti relevant dupa ’89”) de la TVR, se vand si aia de la emisiunea “Te Bășesc de Undeva” de la Antena 1 (Anal 1, fie vorba intre toata lumea), dar si altii din spectrul audiovizualului romanesc.

Luand in calcul cat de frecvent au loc travestiurile la emisiunea aia stupida care pune anormalul, poponareala si travestitii pe un piedestal, Anal 1 e un nume mai aferent.

Pe de alta parte, pentru barbosul cu vorbe goale de la Starea Pi*dei Ma-sii de la Ultima TV, marele si vesnicul moralist (cum doreste el sa para), un nume mai corespunzator ar fi Aparat Romanesc de Mancat Rahat la Patrat (garantie: 10 pasi sau 10 secunde), sau Dracos Patraru, sau Viagra la Patrat, sau Gargaragiu cu Cioc. Moralist pe hartie, dar in realitate tot ipocrit si cinic care se vinde clientelei.