fbpx
Utilitatea aceluiasi cont de WhatsApp pe dispozitive mobile diferite

Utilitatea aceluiasi cont de WhatsApp pe dispozitive mobile diferite

Conform unei noi stiri, aplicatia de mesagerie WhatsApp le va permite utilizatorilor sa o foloseasca pe acelasi numar de telefon, dar pe o serie de dispozitive diferite. Deci nu ar mai conta ca ai numar de telefon pe un dispozitiv si alt numar pe un alt device.

Spre deosebire de aplicatii de mesagerie precum LINE, Skype si Messenger, WhatsApp se bazeaza pe un numar de telefon ca identificator personal. Acest lucru inseamna ca esti limitat la a avea WhatsApp doar pe un singur dispozitiv (fara a pune la socoteala versiunea web/desktop a aplicatiei).

CITESTE SI:  Ce companie poate accesa continutul oricarui dispozitiv iOS

Acest lucru poate fi destul de deranjant daca detii cateva dispozitive pe care ai dori sa primesti mesaje. Cu toate acestea, vestea buna e ca lucrurile s-ar putea schimba in curand.

Conform unei stiri de WABetaInfo, WhatsApp a implementat o functie in versiunea beta Android a aplicatiei sale. Pe baza acestei functii, se pare ca WA se pregateste sa permita utilizatorilor sa foloseasca WhatsApp pe acelasi numar de telefon, dar pe o serie de dispozitive diferite.

CITESTE SI:  Liquid Jade Primo este noul smartphone cu Windows 10 al Acer

Aceasta functie se numeste Link Devices si le permite utilizatorilor sa conecteze o serie de dispozitive diferite la acelasi cont de WhatsApp. In ceea ce priveste motivul pentru care cineva ar avea nevoie de o astfel de functie, s-ar putea ca oamenii sa aiba cateva smartphone-uri pentru munca si/sau in scop personal si ar dori sa primeasca mesaje WA pe dispozitive diferite.

CITESTE SI:  De ce noile smartphone-uri Samsung s-ar numi Galaxy S20, nu Galaxy S11

Nu e clar cand va fi lansata aceasta noua functie a aplicatiei de mesagerie, dar faptul ca a aparut in ultima versiune beta a aplicatiei de mesagerie indica faptul ca se va lansa in viitorul nu foarte indepartat.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca ti-ar fi utila aceasta functie care permite folosirea aplicatiei de mesagerie WhatsApp pe acelasi numar de telefon si cont, dar pe dispozitive diferite?