Bucatarii si chefii din lume s-au confruntat cu obstacole in timpul pandemiei de coronavirus Wuhan. O parte dintre ei care lucrau in restaurante au fost concediati din cauza lipsei de clienti. Totusi, o parte dintre bucatari si chefi au gasit solutii pentru a-si continua munca pe timpul pandemiei de coronavirus Wuhan.
Cand verifici Instagramul chefului Victor Aguilera, vei observa cateva selfie-uri, pe langa cateva imagini cu „arepa”, prajitura de porumb comuna in Venezuela.
E ilustrata la gratar, prajita, umpluta cu avocado sau friptura. Dar Aguilera nu este doar un pasionat de arepa. Este un bucatar profesionist, iar in ultimele luni, in care am avut coronavirusul Wuhan, contul sau de Instagram a servit ca modalitate de a-si continua businessul.
Cheful Aguilera a fost unul dintre angajatii de restaurante care au fost concediati recent din cauza pandemiei de coronavirus Wuhan. Inainte de a-si afisa prajiturile arepa pe Instagram, acesta a lucrat la un restaurant din San Francisco, fiind pana la urma relativ usor sa obtii permisiunea de a ajunge in Statele Unite.
Ca modalitate de a combina doua lucruri, el a apelat la Instagram pentru a vinde preparate culinare din Venezuela, in timpul coronavirusului Wuhan. Clientii interesati ii pot trimite un mesaj pe Instagram sau un SMS pentru comenzi.
Cheful si-a dezvaluit numarul de telefon chiar pe Instagram. Apoi livreaza personal preparatele, direct la usa clientului. Dupa ceva promovare in presa pe fondul coronavirusului, cheful are acum o clientela regulata, iar el dezvaluie ca comenzile nu contenesc sa apara.
Victor Aguilera nu este singurul chef care a apelat la tehnologie in folosul lui, in timpul pandemiei de coronavirus Wuhan. Adahlia Cole – care obisnuia sa ofere tururi culinare – a intocmit o lista de fosti angajati din restaurante care au apelat la Instagram pentru a genera venituri. Gama de bucatarii contine de toate, de la paste italiene pana la placinte cu mere.