fbpx

Pentru ce ar putea fi data in judecata Nintendo

Pentru ce ar putea fi data in judecata Nintendo

Oricat de mare succes au avut consolele de jocuri Nintendo Switch, compania Nintendo din Japonia ar putea fi data in judecata din cauza acestor console. Unii avocati din California se gandesc sa dea in judecata compania japoneza intr-un proces multiplu.

Recent, au inceput sa apara stiri conform carora din ce in ce mai multi proprietari de console de jocuri Nintendo Switch se confrunta cu nereguli cu controlerele Joy-Con.

Acestia spun ca controlerele Joy-Con ale consolei Switch se pot bloca si inregistra interactiuni inexistente in timpul unui joc, ceea ce poate fi destul de agasant. Compania din Japonia nu parea sa aiba un raspuns oficial la acest defect al controlerelor Joy-Con si nici procese pentru a rezolva problema, motiv pentru care compania ar putea intampina dificultati in viitor.

CITESTE SI:  Cum doreste CEO-ul Ubisoft sa schimbe cultura toxica a companiei de jocuri

Niste avocati au propus un proces multiplu pentru a da in judecata compania in Statele Unite, sustinand ca Nintendo a vandut controlere Joy-Con-urile pentru Switch in ciuda faptului ca stia ca aveau acel defect.

CITESTE SI:  Motivul interesant pentru care Microsoft a cumparat corp.com

Darea in judecata afirma, de asemenea, ca compania a incalcat legile din California cu controlerele consolei Switch – pe langa legile de stat si federale pentru garantie – si se cer compensatii financiare.

Compania japoneza a emis intre timp a declaratie pentru The Verge in care a spus: “La Nintendo, suntem foarte mandri pentru faptul ca cream produse de calitate si realizam in permanenta imbunatatiri acestora. Suntem constienti de stirile recente despre faptul ca unele controlere Joy-Con nu raspund corect. Vrem ca clientii nostri sa se distreze cu consola Nintendo Switch, iar daca ceva nu e in regula ii incurajam sa viziteze http://support.nintendo.com”.

CITESTE SI:  Jocul Diablo Immortal a fost intampinat de reactii surprinzatoare

Nu e clar daca procesul multiplu si darea in judecata vor avea sanse de reusita, dar putem spune ca exista multi gameri care nu sunt foarte incantati de acel defect al controlerelor Joy-Con ale consolei Switch.