fbpx

Serviciul de streaming care a depasit 200 de milioane de abonati

Serviciul de streaming care a depasit 200 de milioane de abonati

Potrivit unei noi stiri, un anumit serviciu de streaming – care ofera filme si seriale – a depasit recent 200 de milioane de abonati in intreaga lume. Asta desi au aparut platforme mai noi de filme si seriale. Numarul de abonati al acelui serviciu a crescut cu 8,5 milioane in doar ultimele trei luni.

In ciuda faptului ca au aparut noi servicii de streaming, Netflix inca domina piata. Conform celor mai recente castiguri ale companiei, Netflix a depasit recent 200 de milioane de abonati in intreaga lume.

CITESTE SI:  Cum a contribuit Apple la succesul serviciului de harti Waze

Este vorba despre o crestere de 8,5 milioane fata de trimestrul anterior. Potrivit companiei Netflix din Statele Unite: “2020 a fost un an in care am avut pierderi extraordinare pentru o multime de familii si noi restrictii cu care niciunul dintre noi nu a trebuit sa se confrunte anterior. Suntem extrem de recunoscatori ca, in aceste momente, am reusit sa oferim membrilor nostri din intreaga lume o sursa de evadare, in timp ce lucram pentru a ne dezvolta businessul”.

CITESTE SI:  Elon Musk impartaseste prima fotografie completa a costumului spatial SpaceX

Intre timp, se pare ca Disney+, rivalul companiei Netflix din Statele Unite, constata o crestere a numarului de abonati. In decembrie 2020, serviciul de streaming Disney+ din Statele Unite avea circa 90 de milioane de utilizatori.

Avand in vedere disponibilitatea limitata a Disney+ in intreaga lume, ne putem imagina ca acest numar va creste dupa ce acest serviciu va sosi pe mai multe piete.

CITESTE SI:  Coronavirusul Wuhan. Partenerul de productie al companiei Apple care sustine ca a revenit la activitatea de dinainte de epidemie

Ce parere ai despre faptul ca Netflix din Statele Unite a depasit acum 200 de milioane de abonati in intreaga lume? Crezi ca acest numar de abonati Netflix poate creste in viitor? Esti si tu unul dintre membii acestui serviciu de streaming extrem de proeminent?