fbpx

VIDEO: Ce pret are camioneta electrica care se intoarce 360 de grade pe loc

Ce pret are camioneta electrica care se intoarce 360 de grade pe loc

Rivian a dezvaluit o demonstratie video oficiala cu camioneta electrica R1T care rivalizeaza cu Tesla Cybertruck si care e in stare, se pare, sa execute intoarceri 360 de grade pe loc, ceva ce nu e caracteristic multor autovehicule pentru consumatorii obisnuiti. Viitoarele autovehicule Rivan R1T si R1S sunt echipate cu patru motoare pe electricitate, doua in partea din fata si doua in spate.

Camioneta Tesla Cybertruck a aparut in toata presa cand a fost dezvaluita. Cu toate acestea, Rivian, un producator rival de camionete electrice a promovat o caracteristica a camionetei sale electrice cu care s-ar putea sa o depaseasca pe Cybertruck.

CITESTE SI:  De ce YouTuberul PewDiePie va renunta la YouTube, temporar

Desigur, totul se rezuma la ceea ce preferi. Dar o intoarcere la 360 de grade pe loc a unei camionete electrice este cu siguranta impresionanta. Pentru unii, acest lucru ar putea fi destul de inutil, dar pentru altii intoarcerea la 360 de grade poate fi utila din mai multe motive.

Nu putem spune cert cat de utila va fi aceasta caracteristica, dar este cu siguranta pasul potrivit pentru a promova o camioneta electrica alternativa la Tesla Cybertruck.

CITESTE SI:  Pretul noului smartwatch Apple Watch Series 6

Compania Rivian a dezvaluit un clip video pe Twitter, clip pe care il poti urmari mai jos. Conform tweet-ului oficial, aceasta caracteristica de intoarcere la 360 de grade pe loc va fi disponibila pe modelele R1T si R1S.

Ambele vor fi vandute la sfarsitul anului 2020. De asemenea, preturile pentru Rivian R1T si R1S vor fi de 69.000, respectiv 72.500 de dolari, deci niste preturi destul de prohibitive si inaccesibile.

CITESTE SI:  Ce preturi au noile stabilizatoare DJI pentru camerele dedicate

Avand in vedere ca Rivian este un rival apropiat al autoturismelor Tesla (mai ales pentru SUV-uri si camioane), va fi interesant de vazut cat de mare succes vor avea ambele camionete electrice cu preturi ridicate ale Rivian. La urma urmei, un concurent demn este bun pentru piata autovehiculelor electrice intr-un fel. Ce parere ai despre rivalul pentru Tesla Cybertruck?