fbpx

Ce pret va avea Xbox Series X, noua consola de jocuri a Microsoft

Ce pret va avea Xbox Series X, noua consola de jocuri a Microsoft

S-a dezvaluit ce pret va avea consola de jocuri Xbox Series X a companiei Microsoft din Statele Unite si cand s-ar putea lansa. Se crede ca acest dispozitiv va fi capabil de gaming la rezolutie 4K. Pe langa Xbox Series X, se va lansa si o consola de jocuri mai ieftina.

Compania Microsoft din Statele Unite a dezvaluit luna trecuta ca X va sosi in noiembrie, la timp pentru sarbatorile din acest an.

Acum, publicatia Windows Central dezvaluie o data de lansare mai exacta si chiar un pret pentru noua consola de urmatoare generatie a Microsoft: Xbox Series X va avea un pret de 499 de dolari si se va lansa pe 10 noiembrie.

CITESTE SI:  De ce SUA indeamna Europa sa nu foloseasca scanere de bagaje de la o companie chineza

Stirea publicatiei Windows Central vine dupa o imagine neoficiala care prezenta cum ar putea arata Series S – consola care ar putea fi cea mai ieftina consola de jocuri Microsoft fara disc.

Conform Windows Central, compania Microsoft din Statele Unite va oferi o optiune Xbox All Access de 35 de dolari pe luna pentru Xbox Series X. De asemenea, publicatia confirma ca Series S va avea un pret de 299 de dolari.

CITESTE SI:  Google il angajeaza pe fostul director Samsung care s-a ocupat de Bixby

Pe langa asta, se crede ca Microsoft va oferi o optiune Xbox All Access de 25 de dolari pe luna pentru dispozitivul mai ieftin, pentru ca incearca sa tenteze o multime de gameri, consola de jocuri mai ieftina avand o lansare globala mai cuprinzatoare.

Series S va fi disponibila de asemenea pe 10 noiembrie, a dezvaluit acea publicatie. Xbox Series X cu pret de 499 de dolari are compatibilitate retroactiva si va fi capabila de jocuri la rezolutie 4K.

CITESTE SI:  Ce caracteristica de stream controversata lanseaza Twitch

Intre timp, consola de jocuri S a Microsoft va fi mai ieftina si va avea o performanta inferioara. Stirile anterioare indicau ca S va fi capabila de jocuri la rezolutie 1080p si 1440p si ca va avea mai putin RAM si un procesor mai depasit decat Series X.