fbpx
De ce Pagina de Facebook a consolei Wii U se va inchide

De ce Pagina de Facebook a consolei Wii U se va inchide

In luna martie a anului viitor, Nintendo Switch va implini doi ani. Chiar daca aceasta noua consola de jocuri hibrida este disponibila de ceva vreme, Nintendo a mentinut operationale anumite servicii pentru platforma Wii U existenta.

S-au mentinut si Paginile de social media ale consolei de jocuri Wii U care a aparut in 2012. Pe data de 9 noiembrie, se incheie oficial o era. Compania a anuntat ca va inchide Pagina oficiala de Facebook a consolei de jocuri Wii U. Dupa probabil ati ghicit, acel loc s-a transformat rapid in unul memorial, fani Nintendo si proprietari ai acestui dispozitiv multumind pentru vremurile bune.

CITESTE SI:  Ce buguri serioase are cel mai nou update Windows 10

In urma succesului urias al consolei de jocuri Wii, suntem siguri ca compania a presupus ca Wii U – care vine cu un ecran separat pe care puteai juca jocuri in cazul in care TV-ul este folosit de altcineva – va fi un succes si mai mare.

De fapt, s-a dovedit a fi exact opusul, iar dupa cinci ani de existenta Nintendo a incheiat productia dispozitivului Wii U. 6 ani mai tarziu pare ca nu numai productia consolei s-a incheiat, dar si Pagina sa oficiala de Facebook.

CITESTE SI:  Cum poate reusi dispozitivul AirPower al Apple sa nu se mai supraincalzeasca

Intr-o postare pe Facebook, compania a anuntat ca Pagina de Facebook a consolei de jocuri va fi inchisa pe 9 noiembrie. “De pe Taramul Nintendo pana la The Legend of Zelda: Breath of the Wild, va multumim ca ati fost parte din aventura noastra cu Wii U. Vom inchide aceasta Pagina de Facebook vineri, 9 noiembrie”.

CITESTE SI:  Pretul uluitor de mic al noului Nest Mini care vine cu sunet mai bun

Presupunem ca nu are nicio logica ca Nintendo sa continue sa administreze o Pagina de Facebook pentru o consola de jocuri care nu mai e in productie. Gamerii care inca vor sa fie la curent cu lansarile si stirile Nintendo pot oricand sa urmareasca Pagina oficiala de Facebook a companiei. Sau cea a Switch care va contine informatii si postari legate de continutul Switch.