fbpx

TV-ul cu pret de 100.000 de dolari al LG

TV-ul cu pret de 100.000 de dolari al LG

Compania LG din Coreea de Sud va vinde in curand in Statele Unite un TV cu pret de 100.000 de dolari. Si nu e orice televizor, e un concept nou si modern. In Coreea de Sud, acest TV costa 90.000 de dolari. Nu oricine isi va putea permite sa cheltuiasca aceste sume pentru un televizor, indiferent de care e.

Acum cativa ani, compania LG din Coreea de Sud si-a prezentat conceptul sau de TV rulabil, la evenimentul anual CES. Acesta e un televizor al carui ecran se poate rula atunci cand nu e utilizat.

CITESTE SI:  De ce tastele noilor Chromebook-uri HP sunt greu de scos

Era un concept interesant si daca sperai sa-l poti cumpara, vei fi dezamagit de faptul ca e foarte scump si nu e pentru oricine. Conform companiei LG din Coreea de Sud, TV-ul rulabil 4K OLED va fi disponibil pentru cumparare in Statele Unite la un pret de 100.000 de dolari.

Intregul sistem va consta intr-un ecran OLED 4K de 65 de inci care se poate rula, pe langa dulapul de la baza pentru integrarea ecranului rulat si niste difuzoare Dolby Atmos.

CITESTE SI:  Ce pret are camera compacta si performanta Sony RX100 VII

Desigur, acesta nu e un televizor pentru mase si e mai scump decat versiunea coreeana care a fost lansata anul trecut in Coreea de Sud la un pret de 90.000 de dolari.

Dar daca iti poti permite sa cheltui aceasta suma pe un televizor, probabil diferentele nu vor conta. Acesta e un TV rulabil proiectat de LG pentru cei interesati de cele mai moderne televizoare.

CITESTE SI:  Apple vrea sa dezvolte propria tehnologie de display OLED, se pare

Exista, desigur, televizoare mai ieftine daca esti interesat. Si poti accesa site-ul LG pentru detalii. Comenzile se vor deschide in luna august a acestui an.

Ce parere ai despre asta? Crezi ca oameni se vor buluci sa cumpere TV-ul rulabil al companiei LG din Coreea de Sud cu pret de 100.000 de dolari? Sau crezi ca pretul de 100.000 de dolari va reduce numarul de cumparatori pentru acest TV rulabil LG foarte modern?