fbpx

Aceasta consola de jocuri cunoscuta va avea un pret competitiv

Aceasta consola de jocuri cunoscuta va avea un pret competitiv

La un eveniment care a avut loc la Londra acum ceva timp, un director de la o companie importanta a vorbit despre serviciul de abonament pentru jocuri al companiei. Acesta a mai spus si ca jocurile Yakuza vor ajunge pentru prima data pe consolele sale de jocuri. De asemenea, a precizat ca consola sa de urmatoare generatie va avea un pret competitiv.

Cand Microsoft a anuntat pentru prima data Xbox One, multi au fost descurajati cand s-a dezvaluit ca aceasta consola de jocuri ar putea costa mai mult decat PS4.

CITESTE SI:  Cum a fost onorat jocul Solitaire din Windows al Microsoft

Cu toate acestea, Microsoft a incercat sa justifice costul ridicat al lui Xbox One prin incorporarea accesoriului Kinect la pachet, dar in cele din urma Microsoft a redus pretul.

Cu toate acestea, diferenta de pret de la inceput in favoarea Sony i-a permis consolei de jocuri PS4 sa castige un avantaj in fata Xbox One, iar aceasta este o greseala pe care Microsoft nu vrea sa o repete.

In timpul unui interviu pentru Eurogamer la evenimentul XO19 de la Londra, directorul Phil Spencer de la Microsoft a recunoscut greseala companiei Microsoft cu pretul lui Xbox One si a declarat ca nu va repeta aceasta greseala.

CITESTE SI:  De ce Nintendo vrea deja sa lanseze o noua consola Switch Lite

“Voi spune ca, de la lansarea Xbox One, am aflat cu siguranta ca o consola cu pret prea mare si nu suficient de puternica nu e un inceput bun. Costul si performanta vor fi importante si suntem foarte concentrati pe ambele lucruri”.

Phil Spencer de la Microsoft adauga: “Daca va amintiti de lansarea consolei de jocuri Xbox One, am avut un cost cu 100 de dolari mai mare si o performanta mai redusa. Nu se va mai intampla acest lucru. Nu exista nicio indoiala in aceasta privinta”.

CITESTE SI:  Motorola si HTC jura ca nu-si incetinesc telefoanele vechi cum a procedat Apple

Acestea fiind spuse, nimeni nu stie in acest moment ce preturi vor avea urmatorul Xbox sau PS5. Stim ca ambele console de jocuri sunt in prezent in dezvoltare, dar preturile nu au fost confirmate oficial.