fbpx

De ce cresterea numarului de abonati Netflix scade

De ce cresterea numarului de abonati Netflix scade

Conform unor noi stiri, cresterea globala a numarului de abonati Netflix, serviciul de streaming din Statele Unite, scade. Iar directorii companiei din Statele Unite au invocat un motiv. Cresterea numarului de abonati in primele 3 luni ale acestui an a fost de doar 3,98 milioane.

Anul trecut, lockdown-urile de pandemie au dus la o crestere a numarului de utilizatori Netflix, acest serviciu de streaming castigand 16 milioane de utilizatori in primele 3 luni din 2020.

CITESTE SI:  Grupul operativ al FBI va expune manipularea tarilor straine de pe retelele sociale

Acum, cresterea pentru aceeasi perioada de 3 luni din 2021 e de 3,98 milioane de abonati. Conform directorilor companiei Netflix din Statele Unite, unul dintre motivele scaderii cresterii e reducerea cantitatii de continut nou din cauza intarzierilor de productie determinate de COVID-19.

In ciuda reducerii cresterii numarului de abonati, serviciul de streaming Netflix din Statele Unite devine mai profitabil, deoarece venitul net a crescut la 1,7 miliarde de dolari in primul trimestru, pe cand profitul pentru intregul an 2019 a fost de 1,86 miliarde de dolari.

CITESTE SI:  Ce functie noua testeaza Twitter pentru conversatii

Numarul de utilizatori ai Netflix e de 208 milioane, iar compania din Statele Unite va fi nevoita sa adauge sau sa produca continut pe care utilizatorii vor dori sa-l urmareasca, mai ales ca exista concurenta din partea Disney+ si HBO Max.

Numarul de abonati din America de Nord a crescut cu doar 448.000. Potrivit companiei, unul dintre principalele debuturi de film din trimestru a fost “Outside the Wire”, cu 66 de milioane de urmaritori.

CITESTE SI:  Ingrijorator! Cum au reusit cercetatorii sa treaca numere de telefon pe alte SIM-uri

In acest an, vor fi lansate pe serviciul de streaming Netflix filme precum “The Rock and Ryan Reynolds”, dar si noi sezoane din “The Witcher” si “Money Heist”. Ce parere ai despre faptul ca cresterea numarului de abonati ai serviciului de streaming scade?