fbpx
Cu cat va creste pretul abonamentului serviciului de streaming Disney+

Cu cat va creste pretul abonamentului serviciului de streaming Disney+

Cei de la serviciul de streaming Disney+ au anuntat ca in viitor pretul abonamentului lunar la aceasta platforma va fi majorat, probabil pentru a compensa investitiile in continut original. In prezent, acest serviciu are peste 80 de milioane de abonati.

Daca te gandesti sa se abonezi la serviciul de streaming Disney+, iti recomandam sa te abonezi in curand. Asta pentru ca, potrivit unui anunt al companiei, in 2021, va majora pretul abonamentului lunar cu 1 dolar.

CITESTE SI:  Cum iti pune Sony un ecran de infotainment in masina si la ce pret

Asta inseamna ca clientii vor plati 8 dolari pe luna, nu 7 dolari ca acum. O majorare de 1 dolar pe luna nu pare enorma, dar daca ai in vedere ca compania a anuntat recent ca serviciul de streaming Disney+ are peste 80 de milioane de abonati, aceasta majorare de 1 dolar a pretului abonamentului lunar inseamna ca vor fi generate venituri de 80 de milioane de dolari intr-o singura luna doar din diferenta de pret a abonamentului.

Se crede ca noul pret va intra in vigoare pe 26 martie 2021, asa ca mai e ceva timp pana atunci. Acestea fiind spuse, trebuie remarcat faptul ca, chiar si la costul de 8 dolari al abonamentului, Disney+ va fi mai ieftin decat o parte din serviciile de streaming, cum ar fi Netflix.

CITESTE SI:  Sobro vine cu o noptiera inteligenta pentru pat - Smart Side Table

Cu toate acestea, e posibil ca costul de 8 dolari va creste in timp. Pe masura ce compania va investi in seriale originale, fara indoiala va fi nevoie de alti bani, asa ca pretul abonamentului serviciului Disney+ va continua sa creasca in viitor.

CITESTE SI:  De ce CEO-ul Tim Cook al Apple crede ca Wall Street ii subapreciaza

Dar, pana atunci, la 8 dolari, Disney+ va fi unul dintre cele mai ieftine servicii de streaming, mai ales ca detine un catalog de continut destul de divers si cuprinzator. Ce parere ai despre faptul ca pretul abonamentului Disney+ va creste cu 1 dolar in 2021? Crezi ca, chiar si asa, va fi mai tentant decat Netflix?