fbpx

Ce preturi are masina electrica Nissan Leaf e+

Ce preturi are masina electrica Nissan Leaf e+

Nissan a anuntat la Salonul Auto de la Geneva ca va transforma masina electrica Nissan Leaf e+ intr-un membru permanent al gamei. Acest model ofera o autonomie incredibila a bateriei.

Masina electrica Nissan Leaf e+ va fi in masura sa ofere o autonomie mai mare la o singura incarcare. Nissan a mai actualizat acest autoturism in 2017, iar mai recent a prezentat o noua versiune.

Aceasta se numeste Leaf e+ si are o autonomie uriasa de 363 de kilometri la o singura incarcare. Compania spune ca autonomia a fost imbunatatita cu 40%.

CITESTE SI:  Ce s-a dezvoltat pentru coronavirusul Wuhan si care poate fi eficient

Mai precis, masina electrica are o baterie mai mare. Masina electrica Nissan Leaf care a sosit in 2017 avea o baterie de 40kWh care oferea o autonomie de 241 de kilometri.

Noul model de autoturism vine cu o baterie de 62kWh care ofera o autonomie de peste 300 de kilometri. Compania japoneza mentioneaza ca noua baterie are aproape aceeasi dimensiune ca cea anterioara si ca inaltimea totala a autoturismului a crescut cu doar 5mm.

CITESTE SI:  VIDEO: Cum e filmul Age of Sail pe care l-a lansat Google in VR

Chiar daca bateria este mai mare, compania spune ca Leaf e+ va avea nevoie de aproape aceeasi durata de timp pentru a se incarca ca modelul de 40kWh.

Motorul a fost urcat pana la 150kW pentru a genera echivalentul a 200CP. Acest lucru permite masinii electrice sa fie mai rapida atunci cand pleaca de pe loc, dar si sa atinga viteze mai mari.

Compania va incepe sa vanda in acest an Nissan Leaf e+ in Japonia la un pret de circa 38.300 de dolari. Autoturismul va sosi in Europa pana la mijlocul anului 2019, iar acolo va avea un pret echivalent de 52.000 de dolari.

CITESTE SI:  Ce companie vrea sa fie prima cu un smartphone pliabil, inaintea Samsung

S-a spus anterior ca aceasta masina electrica Nissan Leaf e+ va fi lansata in Statele Unite in aceasta primavara, dar compania nu a confirmat preturile pentru Statele Unite. Compania va oferi trei niveluri de echipare pentru acest autoturism.