fbpx

Consola de streaming 8K cu pret de 60 de dolari

Consola de streaming 8K cu pret de 60 de dolari

O anumita companie din China a lansat in China o consola de streaming care suporta rezolutie 8K si care are un pret echivalent de doar 60 de dolari. Acest dispozitiv este echipat cu 2GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 16GB si vine cu propriul soft al acelei companii chinezesti.

Compania Xiaomi din China a anuntat o consola de streaming capabila sa redea clipuri video la rezolutie 8K. Produsul acestei companii chinezesti a fost dezvaluit pe Weibo si este deja disponibil pentru cumparare in China, la un pret de 399 yuani, adica echivalentul a 60 de dolari.

CITESTE SI:  Cum reuseste un profesor sa predea, desi e in carantina din cauza coronavirusului Wuhan

Aceasta consola cu pret de 60 de dolari este echipata cu o cantitate de RAM de 2GB, cu 16GB de spatiu de stocare si suporta HDMI 2.1. Vine cu o telecomanda Bluetooth care ofera control vocal.

Nu e clar exact ce servicii de streaming vor avea continut 8K disponibil sau daca exista modalitatea de a viziona propriile fisiere 8K pe acest dispozitiv cu pret de 60 de dolari.

CITESTE SI:  Ce alt serviciu vine cu propria caracteristica Povesti in 2018

Aceasta consola de streaming 8K cu pret de 60 de dolari a companiei din China ruleaza propriul soft MIUI for TV al Xiaomi. Un reprezentant al companiei din China a declarat pentru publicatia Android Authority ca in prezent nu exista intentia de a lansa aceasta consola la nivel global, desi propriul dispozitiv Chromecast al companiei Google din Statele Unite este o optiune excelenta in Statele Unite, la un pret de 49,99 de dolari (dar nu vine cu suport pentru rezolutia 8K).

CITESTE SI:  De ce smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold se pliaza pe interior

Compania Xiaomi din China a produs singura consola de streaming Android TV pe care compania Google din Statele Unite a vandut-o in SUA. Xiaomi a revenit cu o noua consola de streaming in 2018 – care a fost vanduta prin Walmart – dar acum are stocul epuizat. Ce parere ai despre noul dispozitiv 8K cu pret echivalent de 60 de dolari al companiei Xiaomi din China?