fbpx
Despre masina electrica Volkswagen pentru 2026

Despre masina electrica Volkswagen pentru 2026

Producatorul auto Volkswagen va lansa in 2026 o masina electrica care va fi mai diferita de autoturismele pe care producatorul auto Volkswagen din Germania le-a lansat pana in acest moment.

Cand cumperi o masina, de obicei te gandesti la caracteristicile dorite. Acesta e motivul pentru care producatorii auto tind sa ofere autoturisme in diferite configuratii, utilizatorii putand plati in plus pentru o varianta care are caracteristici suplimentare si, de obicei, odata ce alegi un model, upgradarea sau downgradarea nu prea mai sunt posibile.

CITESTE SI:  Apple are un nou MacBook Air - pret si specificatii

Cu toate acestea, Volkswagen intentioneaza sa permita upgradarea si downgradarea pentru viitoarea masina electrica cu numele de cod Project Trinity. Aceasta e o masina electrica pe care compania Volkswagen din Germania intentioneaza sa o lanseze in 2026 si care va veni cu caracteristici deblocabile.

Asta inseamna ca, daca aveti nevoie de caracteristici suplimentare bazate pe soft, puteti alege sa le deblocati printr-o plata. Acest lucru inseamna, de asemenea, ca masina electrica de la Volkswagen va fi probabil vanduta in doar o configuratie si orice imbunatatiri suplimentare de soft pot fi deblocate la o data ulterioara daca va decideti ca va sunt necesare.

CITESTE SI:  De ce VLC nu mai accepta smartphone-uri Huawei pe Play Store

Volkswagen nu ar fi primul producator auto care deblocheaza caracteristici in schimbul unei plati, deoarece Tesla are deja ceva similar.

Utilizatorii pot cumpara o masina electrica Tesla, iar apoi sa plateasca o suma de bani pentru a debloca caracteristica de asistare a soferului. Este un concept interesant, deoarece software-ul devine tot mai proeminent in autoturisme.

CITESTE SI:  In care versiune a Chrome creste consumul de RAM si de ce

In prezent, nu este clar ce fel de caracteristici pot fi deblocate, dar, dupa cum indica Autoblog, un exemplu ar fi faptul ca masina electrica Volkswagen poate fi vanduta cu tractiune frontala, iar utilizatorii pot oferi apoi bani pentru a debloca tractiunea integrala.