Ce autonomie ar putea avea SUV-ul electric al Fisker

Ce autonomie ar putea avea SUV-ul electric al Fisker

Tesla nu este singura companie care a dezvaluit planurile pentru un SUV electric accesibil ca pret. Si o alta companie (Fisker) a dezvaluit planurile pentru un SUV cu pret destul de rezonabil.

Producatorul auto doreste o autonomie mare pentru SUV-ul sau electric. Dar problema este ca va trebui sa asteptam. S-ar putea ca Fisker sa nu aiba un prototip inainte de sfarsitul anului 2019, iar un model de serie s-ar putea sa nu fie gata pana in a doua jumatate a anului 2021. Cam atunci planuieste si Tesla sa livreze masina electrica Model Y cu pret de sub 40.000 de dolari.

CITESTE SI:  Preturile tabletei iPad Pro au fost crescute discret de Apple

Avand in vedere ca Tesla a dezvaluit un SUV accesibil ca pret acum cateva zile in urma, Fisker a anuntat ca va construi un SUV electric similar. Compania a precizat ca aceasta masina va avea un pret de sub 40.000 de dolari si ca va avea ceva avantaje fata de rivali.

Printre aceste avantaje se numara o autonomie mai mare comparativ cu Model Y. Fisker doreste sa ofere o autonomie de 482 de kilometri cu varianta standard a SUV-ului sau electric cu baterie de 80kWh, comparativ cu autonomia de 370 de kilometri pe care clientii o primesc cu varianta standard a lui Model Y.

CITESTE SI:  VIDEO: Aceasta carcasa de iPhone 7 le va oferi utilizatorilor jack-ul pentru casti inapoi

SUV-ul electric cu autonomie mare al companiei Fisker va avea de asemenea radiolocatie. Compania va oferi, de asemenea, functii suplimentare, cum ar fi tractiune integrala si motoare duale.

Oamenii care sunt interesati sa vada ceea ce compania are de oferit vor trebui sa astepte. Fisker nu se asteapta ca va avea un prototip pregatit inainte de sfarsitul acestui an.

CITESTE SI:  Care a fost cea mai bine vanduta masina electrica in 2018 din lume

Asta inseamna ca un model de serie electric Fisker nu va fi probabil gata pana in 2021. Deci asteptam ca livrarile sa inceapa in a doua jumatate a anului 2021 daca nu exista amanari. Acesta este si anul in care se asteapta ca Tesla va incepe livrarile lui Model Y.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *