fbpx

Ce venit urias a generat jocul Pokemon GO pana in prezent

Ce venit urias a generat jocul Pokemon GO pana in prezent

Compania si dezvoltatorul Niantic a eliminat orice motiv de ingrijorare ca Pokemon GO nu este un joc sustenabil. Veniturile generate de acest joc au crescut cu 35% fata de anul 2017.

Pokemon GO a avut in luna decembrie a anului trecut o crestere puternica. Jucatorii iOS si Android au cheltuit in acea luna 75 de milioane de dolari, o crestere cu 32% fata de cele 57,2 milioane de dolari cheltuite in aceeasi luna a anului 2017.

Jocul Pokemon GO al companiei Niantic a fost extrem de popular cand a fost lansat si nu este greu de vazut de ce. Acest lucru se datoreaza faptului ca jocul se bazeaza pe franciza Pokemon care este in sine una populara, dar si a faptului ca a fost folosita realitatea augmentata pentru un factor de noutate.

CITESTE SI:  Apple le-a platit dezvoltatorilor App Store o suma colosala pana acum

Cu toate acestea, avand in vedere ca Niantic a intarziat lansarea unor caracteristici dorite pentru atat de mult timp, suntem siguri ca probabil multi s-au intrebat cat de sustenabil este jocul. Se pare ca este foarte sustenabil.

CITESTE SI:  Consola PS5 a Sony va avea controlere interesante

Asta pentru ca, conform celor mai noi date Sensor Tower, se pare ca Niantic a reusit sa genereze venituri de 800 de milioane de dolari de cand jocul a fost lansat.

Datele au aratat o crestere de 35% a veniturilor fata de 2017, reusind sa ajunga la un total de 795 de milioane de dolari. Cum am spus, unii s-au indoit de sustenabilitatea jocului, dar Niantic s-a descurcat si a generat un venit mare.

CITESTE SI:  Cate console Switch a vandut Nintendo pana acum

In 2018, compania Niantic a lansat niste caracteristici mult asteptate, cum ar fi schimbul de monstri si bataliile intre jucatori. Astfel, jucatorii puteau incerca si altceva, nu numai sa vaneze monstri.

De asemenea, probabil Pokemon GO al Niantic a fost ajutat de faptul ca are o legatura cu seria Pokemon: Let’s Go! de pe Nintendo Switch, monstrii capturati in Pokemon GO putand fi sincronizati cu consola Nintendo Switch.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *