fbpx

Despre smartwatch-ul Facebook

Despre smartwatch-ul Facebook

Facebook doreste sa-si dezvolte propriul sau smartwatch. Conform stirilor, acesta va fi ieftin (va fi vandut la costul de productie) si nu se va baza pe sistemul de operare Wear OS pentru smartwatch-uri al Google.

Cand vine vorba despre hardware, Facebook a esuat in majoritatea cazurilor. Compania a incercat sa-si creeze propriul smartphone in trecut, dar nu a reusit.

De asemenea, a incercat sa-si creeze propriul ecran inteligent, ceea ce ar fi fost ceva binevenit. Dar avand in vedere neregulile de confidentialitate ale companiei, nu este surprinzator ca unii oameni erau reticenti.

CITESTE SI:  Tarile in care Facebook pierde utilizatori

Cu toate acestea, se pare ca Facebook incearca altceva acum. Asta pentru ca o stire de The Information a dezvaluit ca compania s-ar putea sa dezvolte propriul sau smartwatch.

Se crede ca smartwatch-ul Facebook se va conecta la serviciile companiei si va functiona cu o conexiune celulara, eliminand astfel necesitatea ca acesta sa fie conectat la un smartphone.

CITESTE SI:  Cum vrea Apple sa foloseasca iPhone-urile pentru identificarea personala

De asemenea, va permite utilizatorilor sa comunice prin mesaje cu Messenger si WhatsApp. In plus, vor exista diverse functii de sanatate, iar smartwatch-ul Facebook se va conecta la servicii cum ar fi Peloton.

Interesant este ca se vehiculeaza ca compania din Statele Unite se va baza pe o versiune a sistemului de operare Android al Google, nu pe propriul sau sistem de operare sau pe Wear OS.

CITESTE SI:  Android vede o crestere a cotei de piata in detrimentul iOS

Totusi, avand in vedere confidentialitatea defectuoasa a Facebook, nu e clar cati oameni ar fi dornici sa ofere companiei informatii despre sanatate si miscare.

Cu toate acestea, stirea sustine ca Facebook intentioneaza sa vanda acest smartwatch la costul sau de productie. Asa ca e posibil ca accesibitatea la pret ii va incredinta pe unii utilizatori ca ar trebui sa cumpere smartwatch-ul companiei din Statele Unite.