fbpx
Pretul acestui scaun de gaming Razer mai ieftin

Pretul acestui scaun de gaming Razer mai ieftin

Noi stiri releva faptul ca compania Razer – care vinde produse si accesorii de gaming – lanseaza un nou scaun de gaming, de aceasta data unul mai ieftin. Mai ieftin decat cel anterior al sau. Cu 100 de dolari mai ieftin.

In 2020, compania Razer din Statele Unite a dezvaluit un scaun de gaming care se numeste Iskur. S-a vandut la un pret de 499 de dolari, adica nu era in niciun caz ieftin.

Din fericire, daca esti in cautarea unui scaun de gaming, compania Razer din Statele Unite a anuntat intre timp unul nou mai ieftin care se numeste Iskur X si care se va vinde la un pret de 399 de dolari, costand cu 100 de dolari sub scaunul Iskur anterior.

CITESTE SI:  Comisia Europeana: Nu exista dovezi ca pirateria afecteaza vanzarile de jocuri video

Deci, cum a redus Razer pretul? In primul rand, si-a concentrat atentia la cotiera. Miscarile cotierei sunt acum 2D, nu 4D. E in regula, daca nu te interesa cotiera.

Cu toate acestea, cea mai notabila lipsa e suportul lombar. Daca suportul lombar e important pentru tine, indicat ar fi sa cumperi scaunul de gaming Iskur care e cu 100 de dolari mai scump decat acesta nou mai ieftin.

CITESTE SI:  Lenovo anunta noile tablete Tab E7, E8 si E10 - specificatii oficiale

Cu toate acestea, Razer a anuntat, de asemenea, ca va vinde o perna lombara si o perna pentru cap pentru Iskur X. Acestea vor fi vandute separat la preturi de 50 si respectiv 40 de dolari.

Deci pretul total cu acele perne va fi de 489 de dolari. Scaunul in sine Razer mai ieftin cu pret de 399 de dolari va putea suporta o greutate corporala de pana la 136 de kilograme, dar nu exista nicio mentiune despre inaltimea maxima, asa ca putem presupune ca e aceeasi cu cea a originalului.

CITESTE SI:  VIDEO: Ce pret are masina electrica solara Sion care se incarca in timp ce o conduci

Daca Iskur X mai ieftin cu pret de 399 de dolari ti se pare a fi un scaun de gaming potrivit pentru tine, il poti precomanda de pe site-ul companiei Razer din Statele Unite. Ce parere ai despre asta? Ai cumpara un scaun de gaming Iskur X cu pret de 399 de dolari de la Razer? Sau crezi ca inca e prea scump pentru ceea ce ofera?