fbpx

Aceste masini vor primi Netflix si YouTube in curand

Aceste masini vor primi Netflix si YouTube in curand

Uita de jucarea jocurilor video in masina! Pentru multi, visul adevarat e de a urmari continut de pe Youtube si Netflix in autoturism. Iar acest vis s-ar putea adeveri in curand, datorita unei cunoscute companii auto. La inceput, vei putea urmari acel continut numai cand autoturismul nu se deplaseaza.

Poti juca cateva jocuri pe ecranul urias al masinii Tesla (evident, cand nu se deplaseaza), iar in curand vei putea si urmari continutul preferat de pe Netflix si YouTube.

CITESTE SI:  Ce numar urias de dispozitive ruleaza Windows 10 in prezent

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a declarat ca masinile Tesla vor primi capacitatea de a reda continut de pe Netflix si YouTube in viitorul apropiat.

Compania a adus deja cateva jocuri pe ecranele din masinile sale. Bethesda chiar a anuntat la evenimentul E3 din acest an ca Fallout Shelter va ajunge pe autoturismele Tesla.

De asemenea, unele jocuri clasice Atari au fost lansate pentru acestea. Jocurile vor functiona numai atunci cand masina companiei Tesla este parcata, iar volanul poate fi folosit drept controler.

CITESTE SI:  Ce consuma multe resurse din PC-uri, dupa un update Windows 10

Aceasta limitare se aplica si pentru Netflix si YouTube. Continutul de la serviciile YouTube si Netflix poate fi redat numai cand masina Tesla nu se deplaseaza. Elon Musk nu a spus cand va sosi aceasta caracteristica.

El a vorbit despre aducerea YouTube-ului pentru autoturismele companiei sale la evenimentul E3 care a avut loc in acest an. Cu toate acestea, Elon Musk precizeaza ca, de indata ce conducerea autonoma completa este aprobata de autoritatile de reglementare, autoturismele companiei Tesla din Statele Unite vor permite pasagerilor sa urmareasca continut de pe Netflix si YouTube in timp ce autoturismele se conduc singure. Acest lucru va fi fara indoiala o adaugire binevenita pentru cei care vor sa-si petreaca timpul in mod benefic in masina.

CITESTE SI:  Ce stat din SUA doreste camioane electrice pe sosele incepand cu 2024

Sursa imagine: Flickr.com