fbpx

Cat costa o calatorie cu taxiul zburator Uber Copter

Cat costa o calatorie cu taxiul zburator Uber Copter

Aproape toata lumea s-a saturat de trafic si de ambuteiaje, dar si de timpul mare necesar pentru a ajunge dintr-un loc in altul. Pentru unii, o calatorie este scurta pana unde trebuie sa ajunga, dar pentru restul calatoria implica mult timp. Ce-ar fi daca ai putea calatori dintr-un punct in altul fara trafic si fara obstacole nedorite? Taxiurile zburatoare Uber Copter le permit oamenilor sa scape de toate astea.

Acest serviciu Uber Copter a existat si inainte, dar numai membrii Uber Rewards puteau accesa serviciul acesta de taxiuri zburatoare. Acum, compania a decis sa puna serviciul la dispozitia publicului din Statele Unite si costa in jur de 200-250 de dolari pe calatorie, de la Manhattanul inferior pana la Aeroportul JFK din Statele Unite.

CITESTE SI:  Cum iti pune Sony un ecran de infotainment in masina si la ce pret

Acest serviciu este disponibil pentru cei care circula intre Manhattan si Aeroportul JFK. Nu e clar care sunt toate destinatiile de calatorie acceptate, dar e inclus si un serviciu de transport la sol gratuit.

CITESTE SI:  De ce Ford isi amana taxiurile fara sofer pana in 2022

In acest moment, e posibil ca taxiul zburator Uber Copter nu este cea mai buna modalitate de a circula pentru a economisi timp. Motivul este faptul ca exista heliporturi limitate (numai unul acum) si trebuie mai intai sa ajungi la heliport pentru a pleca de acolo in zbor cu Uber Copter.

Asadar, in urma deplasarii catre heliport, e posibil sa ai in cele din urma o calatorie mai lunga decat daca te-ai fi deplasat numai pe sosea. Durata calatoriei cu serviciul Uber Copter ar putea diferi in functie de loc, de locatia pasagerul si locatia heliportului.

CITESTE SI:  Caror smartwatch-uri Apple Watch le va inlocui Apple gratuit ecranul

Cu toate acestea, chiar daca acum nu pare sa fie un serviciu de taxi zburator care economiseste timp, Uber Copter preseaza alte branduri sa vina cu taxiuri zburatoare mai rapide, mai ieftine si care ofera calatorii mai bune. Cu servicii precum acestea, suntem aproape de viitorul taxiurilor zburatoare. Ce crezi despre asta?