fbpx

Tabletele Lenovo Tab 7 si Tab 7 Essential au fost lansate – specificatii si pret

Tabletele Lenovo Tab 7 si Tab 7 Essential au fost lansate - specificatii si pret

Lenovo are deja un portofoliu urias cand vine vorba despre tabletele Android, deci este greu sa tii evidenta a tot ceea ce lanseaza compania chineza aproape lunar. In orice caz, daca doriti o noua tableta Android cu pret redus, Lenovo are cu siguranta destul de multe. Cea mai noua pereche de tablete Android a Lenovo vine la un pret mai mic de 100 de dolari.

Daca sunteti in cautarea unei noi tablete Android si nu doriti sa cheltuiti prea multi bani, ati putea fi interesati sa aflati ca Lenovo a dezvaluit recent doua tablete Android.

CITESTE SI:  Serviciul de streaming al ViacomCBS care va concura cu Netflix in 2021

Acestea se numesc Lenovo Tab 7 si Tab 7 Essential, ambele modele avand un pret de sub 100 de dolari. Incepand cu Tab 7, aceasta va avea un display de 7 inci cu o rezolutie de 1280 x 720.

In interior, exista un cip MediaTek de 1,3GHz, iar dispozitivul va veni cu 1GB de RAM, un spatiu de stocare de 16GB, o camera principala de 2MP si cu o camera frontala de 5MP.

CITESTE SI:  In ce masura vor functiona accesoriile PS4 pe PS5

Cat despre Lenovo Tab 7 Essential, acest dispozitiv va avea un display de dimensiune identica, dar va avea o rezolutie mai mica – 1024 x 600. Tab 7 Essential va avea un procesor tactat la 1,3GHz, dar va folosi un procesor MediaTek MT8167D, in loc de unul MT8161 care poate fi gasit pe Tab 7.

Aceasta va veni, de asemenea, cu 1GB de RAM si cu un spatiu de stocare de 16GB. Astea-s specificatiile. In ceea ce priveste preturile, asa cum am spus, ambele tablete au un pret de sub 100 de dolari.

CITESTE SI:  Ce companie a lansat primul echipament 5G pentru masini

Lenovo Tab 7 va avea un pret de 99,9 dolari, iar Lenovo Tab 7 Essential va avea un pret de 79,99 de dolari. Acestea nu sunt cele mai puternice tablete disponibile pe piata in acest moment, dar daca sunteti cumpatat cu bugetul si doriti neaparat o tableta, acestea ar trebui sa fie foarte bune pentru dvs.