fbpx
Tableta Lenovo care poate fi si monitor extern

Tableta Lenovo care poate fi si monitor extern

Compania Lenovo din China a lucrat la o tableta Android interesanta. Interesanta pentru ca poate functiona si ca monitor extern prin micro-HDMI.

Acest dispozitiv al companiei din China poate fi util pentru calatorii intensivi. Acestia ar putea fi incantati de acest monitor extern portabil.

Lenovo Yoga Tab 13 e o tableta Android uriasa. Acesta e un model interesant, deoarece tabletele mai mici vizeaza pretul accesibil, nu performanta sau noutatile.

Exista la Lenovo Yoga Tab 13 un port micro-HDMI, ceea ce permite acestui dispozitiv sa poata fi folosit in calitate de monitor extern. Un monitor portabil poate fi ceva foarte util pentru calatorii intensivi.

CITESTE SI:  Compania cu un smartphone cu ecran rulabil

O tableta care poate fi folosita si ca monitor extern e ceva grozav. Este inclus si un suport incorporat pentru a aseza dispozitivul Yoga Tab 13. De asemenea, exista un cip Snapdragon 870, asa ca dispozitivul Lenovo e capabil de multimedia si jocuri ocazionale.

CITESTE SI:  Cu ce tehnologie noua vor veni tabletele Apple iPad Pro anul viitor, potrivit unui analist

In plus, tableta e disponibila in configuratii de 128GB si 256GB. Dispozitivul cantareste 0,83 kilograme, dar din fericire capacitatea acumulatorului e de 10.000mAh si exista integrat un sistem de difuzoare Dolby Atmos.

Yoga Tab 13 e compatibil cu stylus-ul Lenovo Precision Pen 2. Tabletele cu sistem de operare Android au fost sub o presiune de cand sistemul de operare Chrome OS a putut rula si aplicatii Android.

Cu toate acestea, utilizarea unui sistem de operare mobil ofera o experienta de utilizare grozava, ceva util pentru aplicatii care se bazeaza pe touchscreen.

CITESTE SI:  Ce pret are Chromebook 315 - primul laptop Chrome OS cu procesor AMD al Acer

Ce parere ai despre tableta Yoga Tab 13 a companiei Lenovo din China care poate functiona si ca monitor extern prin HDMI? Ai cumpara un astfel de dispozitiv, sau crezi ca partea cu monitorul extern e de fapt un moft? Si la ce pret crez ca se va vinde acest dispozitiv Lenovo?