fbpx
Detalii despre aplicatia WhatsApp dezvoltata pentru iPad

Detalii despre aplicatia WhatsApp dezvoltata pentru iPad

Compania WhatsApp din Statele Unite lucreaza la dezvoltarea unei aplicatii WhatsApp independente si native pentru tabletele iPad ale companiei Apple din Cupertino, Statele Unite. Publicatia WABetaInfo a dezvaluit anumite detalii despre asta.

Exista diverse platforme messenger care sunt disponibile pe smartphone-uri dar si pe tablete. Exista Facebook Messenger, Telegram, LINE, Discord, Skype si asa mai departe.

Cu toate acestea, una dintre cele mai populare aplicatii de mesegerie din lume, WhatsApp, a fost exceptia. Totusi, conform unui tweet de WABetaInfo, au aparut noi detalii despre aplicatia WA pentru tabletele iPad ale companiei Apple din Cupertino, Statele Unite.

CITESTE SI:  De ce aplicatia Spotify nu a mai putut fi folosita pe iPhone

Potrivit publicatiei, app-ul dezvoltat pentru iPad e un app nativ. Asta inseamna ca utilizatorii nu vor fi nevoiti sa deschida un browser pentru a accesa WA pe tabletele companiei Apple din Statele Unite.

De asemenea, va fi un app independent care poate functiona independent de cel pentru smartphone-urile iPhone ale companiei americane Apple. Asta spre deosebire de imprejurarile actuale in care utilizatorii isi conecteaza dispozitivul la app-ul desktop.

CITESTE SI:  Asa va arata serviciul de abonament Apple Arcade pentru jocuri

Prin faptul ca aplicatia WA pentru iPad e independenta de cea pentru iPhone, WhatsApp va putea fi utilizata pe diverse dispozitive in acelasi timp.

Aplicatia WA pentru iPad nu e inca disponibila. Au aparut anterior stiri conform carora compania WhatsApp din Statele Unite lucreaza pentru a implementa functionalitate multi-device, ceea ce e legat de app-ul pentru tabletele companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, dar nu suntem siguri cand va fi disponibila.

CITESTE SI:  De ce o multime de aplicatii iOS nu au mai functionat

Ce parere ai despre faptul ca compania din Statele Unite lucreaza la o aplicatie WhatsApp independenta si nativa pentru tabletele iPad ale companiei Apple din Statele Unite?