fbpx

Specificatiile si preturile oficiale ale lui iPad Pro de 10,5 inch – vine cu o noua tehnologie de display

Specificatiile si preturile oficiale ale lui iPad Pro de 10,5 inch - vine cu o noua tehnologie de display

Ieri la evenimentul WWDC 2017, Apple a dezvaluit un nou iPad Pro de 10,5 inch. De asemenea, compania a actualizat tableta iPad Pro de 12,5 inch. Modelul nou de 10,5 inch are marginile micsorate cu aproape 40% intr-un pachet care cantareste mai putin de 0,45 kilograme.

Apple sustine ca ambele noi tablete sunt “de departe cele mai puternice iPad-uri” pe care le-a creat vreodata. Acestea integreaza displayuri ProMotion si noul procesor A10X Fusion al Apple, precum si sistemul avansat de camera de pe iPhone 7.

CITESTE SI:  Noul serviciu de streaming de jocuri pentru iPhone-urile si iPad-urile de la Apple

Compania spune ca displayul Retina reproiectat din noul iPad Pro de 10,5 inch integreaza ProMotion care este o tehnologie care ofera viteze de refresh de pana la 120Hz pentru derulare fluida si sensibilitate mai mare.

Noul procesor A10X Fusion de 64 de biti promite o performanta imbunatatita pentru sarcini complexe, cum ar fi editarea imaginilor, clipurilor video 4K, randarea imaginilor 3D si gaming-ului.

Procesorul cu 6 nuclee si procesorul grafic cu 12 nuclee ofera o performanta a procesorului si procesorului grafic cu pana la 30 de procente, respectiv 40 de procente mai mare decat cipul A9X.

CITESTE SI:  Ce pret are noul controler de jocuri pentru smartphone-uri al Razer

Ambele modele integreaza aceeasi camera principala de 12MP cu stabilizare optica a imaginii si camera FaceTime HD de 7MP ca si iPhone 7. iPad Pro are de asemenea un sistem audio cu patru difuzoare, un SIM Apple integrat, precum si suport pentru Wi-Fi 802.11ac si LTE Advanced.

Noul iPad Pro cu display de 10,5 inch este disponibil in culorile argintiu, gri, auriu si rose gold la preturi care incep de la 649 de dolari pentru modelul de 64GB numai cu Wi-Fi si 779 de dolari pentru modelul celular.

CITESTE SI:  Specificatiile noului laptop MacBook Pro de 16 inci al Apple

Noul iPad Pro cu display de 12,9 inch este disponibil in culorile gri, argintiu si auriu la preturi care incep de la 799 de dolari pentru modelul de 64GB numai cu Wi-Fi si 929 de dolari pentru modelul de 64GB care vine si cu acces la retele mobile.