fbpx

Pretul consolei Nintendo Switch cu tematica Mario

Pretul consolei Nintendo Switch cu tematica Mario

Compania de gaming Nintendo din Japonia a dezvaluit o noua consola de jocuri Nintendo Switch, de aceasta data cu tematica Mario. Are un aspect elegant si clasic. Compania japoneza de gaming a dezvaluit si pretul cu care se va vinde acest dispozitiv.

Daca exista un lucru de apreciat la Nintendo Switch, acela ar consta in optiunile de personalizare pe care utilizatorii le au la dispozitie.

Daca inca nu ai o consola de jocuri Switch, dar intentionezi sa cumperi un astfel de dispozitiv, atunci ai putea fi interesat de faptul ca compania de gaming din Japonia a dezvaluit intre timp o noua consola cu tematica Mario.

CITESTE SI:  Cum vor putea becurile inteligente Philips Hue sa se sincronizeze cu ceea ce e afisat pe TV

Acest design este tematic dupa imbracamintea pe care o poarta personajul. Unii sustin ca aceasta este una dintre cele mai interesante console Nintendo Switch aparute in ultima vreme.

Consola de jocuri cu tematica Mario a companiei din Japonia va fi lansata pe 12 februarie 2021. Aceasta este aceeasi zi in care este planificata lansarea jocurilor Super Mario 3D World si Bowser’s Fury.

CITESTE SI:  Cum va fi noua consola de jocuri C64 si ce pret va avea

Acea consola de jocuri Nintendo Switch cu tematica Mario va avea un pret de 300 de dolari si va fi o editie limitata. Asa ca, daca acest dispozitiv de gaming al companiei din Japonia iti trezeste interesul, atunci ar trebui sa-l cumperi.

Nu e clar in cat timp se va epuiza acest dispozitiv de gaming al companiei cu sediul principal din Japonia, asa ca ar trebui sa marchezi data in calendar daca speri sa poti cumpara Nintendo Switch cu tematica Mario.

CITESTE SI:  Cum vrea Boeing sa reabiliteze numele avionului 737 Max

Ce parere ai despre noua consola de jocuri Nintendo Switch cu tematica Mario si care este prezenta in imagine? Si ce parere ai despre pretul cu care se vinde acest dispozitiv de gaming de la compania japoneza?

Facebook