fbpx
Preturile acestei tablete Xiaomi ieftine si interesante

Preturile acestei tablete Xiaomi ieftine si interesante

Potrivit unei noi stiri, compania Xiaomi din China a anuntat oficial o noua tableta ieftina, aceasta fiind disponibila in doua variante: varianta obisnuita si cea Pro. Compania Xiaomi din China a dezvaluit specificatiile, cum ar fi ecranul foarte luminos, si preturile.

Tabletele Android din ziua de azi nu sunt foarte des intalnite. Asta pentru ca cele Android nu prea pot detrona iPad-urile Apple. Totusi, producatorii Android inca incearca sa concureze cu iPad.

De fapt, daca esti interesat de o noua tableta, dar nu la fel de scumpa precum iPad-urile, atunci poate ca Xiaomi Mi Pad 5 e tableta ieftina potrivita pentru tine. Mai ales ca seamana cu iPad Pro.

CITESTE SI:  De ce LG lucreaza deja la tehnologia mobila 6G

Xiaomi Mi Pad 5 ieftina va fi oferita in doua variante: cea obisnuita si cea Pro. Ambele tablete ieftine vor integra un ecran TrueTone de 11 inci de 120Hz si cu rezolutie de 2560×1600 pixeli, pe langa suport pentru Dolby Vision si HDR10.

Conform Xiaomi, luminozitatea maxima a ecranelor e de 500 nits, asa ca luminozitatea ecranului tabletelor ieftine nu va fi un motiv de ingrijorare. In interior, Mi Pad 5 va fi propulsata de cipul Qualcomm Snapdragon 860, in timp ce varianta Pro va fi propulsata de Snapdragon 870, dintre care un model va fi WiFi-only si celalalt va fi un model cu 5G.

CITESTE SI:  Xiaomi va produce propriile cipuri

Varianta obisnuita Xiaomi Mi Pad 5 va integra doar o camera in partea din spate, in timp ce varianta Pro va integra o camera duala de 13MP+5MP. Varianta obisnuita va integra un acumulator de 8720mAh (8600mAh pentru varianta Pro) si vor suporta incarcare de 67W.

CITESTE SI:  Noul cip Autopilot al Tesla va fi cu 2000% mai bun, probabil

Celelalte specificatii includ o tastatura optionala si un stylus. Cat despre pret, Xiaomi Mi Pad 5 se va vinde la un pret de 310 de dolari, in timp ce varianta Pro se va vinde la un pret de pornire de 385 de dolari, aceste tablete fiind niste alternative mai ieftine comparativ cu iPad sau iPad Pro cu preturi piperate.