fbpx

Premiera. Viitorul iPad Pro ar putea include acest port

Premiera. Viitorul iPad Pro ar putea include acest port

In acest moment, tabletele iPad Pro ale companiei americane Apple au port USB-C, dar se pare ca Apple intentioneaza sa includa un nou port care nu a mai existat pana acum pe o tableta de la aceasta companie.

O stire recenta a dezvaluit ca urmatorul iPad Pro al companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, ar putea fi dezvaluit mai tarziu, in aprilie in loc de martie.

Acum, o stire de Bloomberg coroboreaza cu acele stiri si sustine la randul sau ca noua tableta a companiei din Statele Unite va fi dezvaluita in aprilie.

CITESTE SI:  Pretul noului Echo Show care vine cu ceva in premiera pentru ecranele inteligente Amazon

De asemenea, a oferit cateva detalii suplimentare despre viitoarea tableta, cum ar fi faptul ca va include in premiera un port Thunderbolt.

In acest moment, tabletele iPad Pro au port USB-C, asa ca tranzitia ar putea fi interesanta. Pentru cei care nu sunt familiarizati, atat USB-C, cat si Thunderbolt 3 (si mai recent) folosesc acelasi design de port.

CITESTE SI:  Ce venit urias a generat filmul animat Incredibles 2 pe plan mondial

Principala diferenta este ca portul Thunderbolt e mai rapid decat USB-C si functioneaza si cu dispozitivele USB-C. Asta inseamna ca un dispozitiv USB-C poate fi conectat la Thunderbolt, dar invers nu se poate.

Acest lucru va asigura ca toate accesoriile si cablurile vor functiona in continuare cu noul iPad Pro, dar va exista avantajul suplimentar de a oferi viteze de transfer mai mari.

Stirea adauga ca Apple va include in noul iPad Pro un nou cip despre care se crede ca va fi la egalitate cu cipul M1 din noile Mac-uri ale Apple. Nu e clar despre ce nivel de performanta este vorba mai exact, asa ca va trebui sa apara anuntul oficial pentru a ne lamuri.

CITESTE SI:  Solutia inedita a Facebook de a contracara interferentele straine in alegerile electorale

Ce parere ai despre faptul ca noua tableta iPad Pro a companiei Apple din Cupertino, Statele Unite, ar putea include port Thunderbolt, o premiera pentru tabletele Apple?