fbpx

Cum sunt noile proiectoare LG CineBeam 4K si ce preturi au

Cum sunt noile proiectoare LG CineBeam 4K si ce preturi au

Un sistem home cinema nu mai este strict pentru cei instariti. Pentru cei care doresc o experienta pe ecran mare din confortul propriei locuinte, exista o multime de proiectoare video. LG are noi dispozitive CineBeam la rezolutie 4K.

Desi multi oameni viseaza sa aiba un TV urias in locuinta, adevarul e ca preturile TV-urilor de aceste dimensiuni pot fi destul de descurajante. De asemenea, mai e si problema spatiului, pentru ca s-ar putea sa nu existe suficient spatiu pentru un ecran mare.

CITESTE SI:  Ce pret are stylus-ul pentru consola Nintendo Switch

Acesta e motivul pentru care proiectoarele video pot fi la indemana. Asta pentru ca dispozitivele pot proiecta diferite dimensiuni, ceea ce inseamna ca ar trebui sa gasesti o dimensiune a ecranului care se potriveste nevoilor tale.

De fapt, daca te incanta ideea unui proiector video, vei fi interesat sa afli ca LG a dezvaluit cele mai noi proiectoare video 4K CineBeam. Unul dintre dispozitivele CineBeam e un model pe distanta scurta, in timp ce celelalt e unul LED.

CITESTE SI:  De ce Facebook Watch anuleaza seriale

Modelul CineBeam 4K al LG pe distanta scurta implica, spre deosebire de metodele mai traditionale de montare pe tavan, asezarea acestuia foarte aproape de un perete.

De la acea distanta va putea proiecta o imagine de 90 de inci, sau pana la 120 de inci daca dispozitivul 4K e asezat mai departe de perete. Potrivit lui Jang Ik-hwan de la LG, “Noile noastre proiectoare video 4K CineBeam sunt suficient de versatile pentru a functiona la fel de bine la domiciliu sau la birou. Integrand noi inovatii care ridica calitatea imaginii si confortul utilizatorului la un nivel cu totul nou, LG redefineste proiectorul video modern si continua sa impinga limitele a ceea ce este posibil”.

CITESTE SI:  Ce accesoriu vor primi cei care cumpara un LG V50 ThinQ, gratuit

Preturile acestor dispozitive 4K LG CineBeam variaza in jurul sumei de 2400 de dolari. S-a spus anterior ca LG va prezenta noile proiectoare 4K CineBeam la IFA 2019.