fbpx
Microsoft testeaza asta pentru tableta iPad Pro

Microsoft testeaza asta pentru tableta iPad Pro a Apple

Conform unei noi stiri, compania Microsoft din Statele Unite testeaza ceva anume pentru tableta iPad Pro a companiei americane Apple. Acel ceva foloseste acccesoriul Magic Keyboard pentru acea tableta a companiei Apple din Statele Unite.

Odata cu prezentarea noului accesoriu Magic Keyboard pentru tableta iPad Pro, compania Apple din Statele Unite incearca sa transforme iPad-ul intr-o posibila alternativa la laptopuri.

Acest lucru se datoreaza faptului ca nu numai ca accesoriul vine cu un trackpad, dar si ca iPadOS a fost actualizat pentru a accepta dispozitive externe, cum ar fi un mouse si accesorii legate de trackpad.

CITESTE SI:  Apple va inlatura aceste aplicatii iOS de pe App Store

Daca intentionezi sa folosesti iPad Pro ca alternativa pentru laptop, atunci s-ar putea sa fii interesat de faptul ca Microsoft lucreaza la aducerea suportului pentru trackpad in aplicatiile Office ale companiei americane Microsoft.

Prin serviciul de testare beta TestFlight al Apple, compania Microsoft din Statele Unite testeaza acum suportul trackpad-ului pentru aplicatiile Word si Excel de pe iPad Pro, tableta companiei Apple.

CITESTE SI:  Walmart isi instruieste angajatii cu un simulator Black Friday in realitate virtuala

Din ceea ce s-a constatat, acest lucru va alinia tableta iPad Pro cu versiunea desktop a acestor aplicatii de la Microsoft. De exemplu, cursorul de pe ecran se poate schimba in functie de campul pe care e cursorul, dar va avea si capacitatea de a disparea atunci cand nu mai atingi trackpad-ul, iar asta pentru a-ti creste concentrarea atentiei.

CITESTE SI:  Cati dintre americani nu vor ca recunoasterea faciala sa fie reglementata si limitata

Nu e clar cand va fi lansata aceasta functie a Microsoft publicului, dar daca esti utilizator Word sau Excel pe tableta companiei Apple din SUA, poti avea certitudinea ca ambele aplicatii vor deveni si mai functionale cu viitorul update. Ce parere ai? Crezi ca astfel utilizatorii vor folosi mai des aplicatiile Word si Excel ale Microsoft pe tableta iPad Pro a companiei americane Apple?