fbpx

De ce vaccinul Rusiei e ridiculizat, pe cand cel al Chinei e minunat

De ce vaccinul Rusiei e ridiculizat, pe cand cel al Chinei e minunat

Trebuie facuta distinctia dintre Rusia si China. Rusia e inamicul ocultilor din SUA, pe cand China e partenerul lor. Rusia nu e inamicul presedintelui american, pe cand China e.

De ce vaccinul Chinei nu e ridiculizat la fel ca cel al Rusiei, in conditiile in care si China si Rusia sunt considerate rivale ale Americii? Nu se pune la socoteala ca vaccinul Rusiei a fost dezvoltat prea devreme; daca China sau SUA dezvoltau un vaccin in timp record, toata mass-media mondiala ar fi sunat din surle si trambite. Vaccinul Rusiei e ridiculizat pentru ca Rusia nu participa la planurile malefice ale ocultilor.

Pentru ca vaccinurile Rusiei nu au ingredientul ala special. Pandemia asta s-a sincronizat si s-a nimerit la fix. De cativa ani a aparut toata goana asta globala nebuna “antidezinformare” de pe internet (cu cenzura online pe toate platformele majore, blocari de conturi, interziceri de anunturi de sanatate, eliminari de sute de mii de pagini si grupuri de social media, cu verificatorii “independenti” si toti mortii lor), iar acum, hopa, a aparut COVID-19.

CITESTE SI:  Dojotech are locatie fizica?

In strada, la proteste, acolo se zice adevarul, nu la canalele TV pro-restrictii. Televiziunile nu acopera subiectul protestelor, sau daca il acopera (ca sa para si ele echidistante pentru cei far’ de creier), nici nu transmit sunetul si speech-urile de la acele proteste.

CITESTE SI:  Filmele asiatice copiate de americani

Sa transmita televiziunile macar o ora sunet si video de la proteste si sa poarte toti angajatii lor masca pe toata durata programului de lucru, inclusiv prezentatorii, si poate o sa-mi schimb parerea despre acele televiziuni si despre “pandemie”.

Ii mai si pun intr-o lumina negativa in mod discretionar si partinitor pe protestatari. Cica protestatarii nu cred in coronavirus. Cum adica nu cred ei in coronavirus?

Normal ca cred, dar nu cred ca “pandemia” asta e atat de severa incat sa justifice restrictiile/torturile la care sunt supusi si sa se sufoce in mastile alea care devin si focare de infectie cu bacterii.

CITESTE SI:  Ce avioane militare poate pilota inteligenta artificiala

Faptul ca televiziunile palavragesc ca protestatarii nu cred in covid e pentru a-i decredibiliza pe acei protestatari, ca sa para ca ei nu cred in ceva ce e evident ca exista.

In severitatea coronavirusului nu cred protestatarii. Abia mor 33 de romani intr-o zi care aveau diverse boli grave, poate chiar si in stadiu terminal, dar in Romania “epidemie, pandemie”, iar televiziunile “isterie, morti, tragedii, protestatari inconstienti, proteste ilegale, morti de covid carati cu escavatorul…” Steaua lor azi si maine de televiziuni arbitrare si abuzive.