fbpx

DisplayMate: Microsoft Surface Pro 4 are unul dintre cele mai bune displayuri de piata

DisplayMate Microsoft Surface Pro 4 are unul dintre cele mai bune displayuri de piata

Cand alegem un smartphone sau o tableta, ne uitam la lucruri precum dimensiunea si rezolutia displayului.

Cu toate acestea, calitatea ecranului ar trebui sa fie, de asemenea, ceva pe care ar trebui sa o iei in considerare.

Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unei noi tablete cu un display grozav, atunci probabil ca ar trebui sa arunci o privire la Microsoft Surface Pro 4.

Potrivit celor de la DisplayMate, se pare ca Surface Pro 4 are unul dintre cele mai bune ecrane in acest moment, in ceea ce priveste dispozitivele mobile.

CITESTE SI:  Acer Swift 7 a fost anuntat oficial - cel mai subtire laptop din lume

DisplayMate sustine ca ecranul lui Surface Pro 4 este precis la afisarea imaginilor, lucru care ar putea fi util profesionistilor, cum ar fi fotografii sau artistii grafici si, de asemenea, pentru consumatorii obisnuiti.

DisplayMate scrie, “De fapt, Surface Pro 4 are unul dintre cele mai bune si mai precise displayuri disponibile in acest moment pe orice platforma si sistem de operare mobil. Se alatura topului de cateva tablete care au displayuri de top – ideale pentru profesionistii care au nevoie de un display foarte precis de mare performanta pentru lucru si pentru consumatorii care vor si apreciaza un ecran foarte bun si foarte frumos”.

CITESTE SI:  Samsung foloseste AI pentru a transforma continutul video in 8K

De asemenea, rezultatele testarilor DisplayMate au concluzionat ca displayul tabletei Surface Pro 4 este relativ eficient din punct de vedere energetic la 4,8 watti.

CITESTE SI:  LG sustine ca noile laptopuri Gram au autonomie de o zi intreaga

Predecesoarea tabletei este usor mai eficienta din punct de vedere energetic la 4,3 watti, dar avand in vedere rezolutia mai inalta a Surface Pro 4, presupunem ca asta este de asteptat.

De asemenea, DisplayMate au comparat tableta cu iPad Air 2 care nu este foarte eficienta la 8,3 watti.