De ce Google Pixel Slate e o tableta impresionanta

De ce Google Pixel Slate e o tableta impresionanta

A trecut ceva timp de la ultima tableta a Google, dar compania a revenit intr-un mare fel. Google Pixel Slate este o tableta de 12,3 inci care ruleaza sistemul de operare Chrome OS, acelasi sistem de operare care nu numai ca propulseaza Chromebook-urile, dar care poate si rula aplicatii Android.

Acest lucru inseamna ca Google Pixel Slate este un computer puternic de productivitate, la fel ca iPad Pro si Surface Pro. Google Pixel Slate ar arata ca o tableta Android normala daca ar fi mai mica.

La 12,3 inci, dimensiunea dispozitivului Google Pixel Slate permite integrarea unui procesor Intel Core i5 sau Core m3 sau unul Celeron care poate accesa pana la 16GB de RAM. In ceea ce priveste spatiul de stocare, exista la dispozitie pana la 256GB de stocare flash.

CITESTE SI:  De ce presedintele Donald Trump nu are voie sa blocheze utilizatorii de Twitter

Google nu a inclus un jack audio de 3,5mm sau un cititor de carduri microSD. Cardul microSD nu ar fi oferit performanta suficienta. Cu toate acestea, neincluderea unui jack de 3,5mm va naste ceva controverse.

Cu aceasta tableta Pixel Slate, puteti cumpara o tastatura optionala care costa 199 de dolari. Chrome OS a devenit extrem de popular si ar trebui sa functioneze grozav pe o tableta, dar sistemul de operare a fost proiectat pentru PC-uri cu tastatura si trackpad si cu acestea functioneaza cel mai bine.

CITESTE SI:  Tableta HP Chromebook x2 - rivala pentru iPad Pro - cu tastatura detasabila a fost lansata

Per ansamblu, Google Pixel Slate este o tableta foarte bine construita si atragatoare pentru utilizatorii Android si Chrome OS. Desi experienta de utilizare este total diferita de cea a Windows si Mac OS, Chrome OS si-a gasit un loc in ecosistemul computerelor de consum, concentrandu-se pe simplitate si securitate.

Acest sistem de operare este excelent pentru rularea aplicatiilor web si a site-urilor, iar Android poate acoperi aproape toate celelalte nevoi. Aceasta tableta Pixel Slate pare a avea aproape tot ce ne trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *