Cum sunt tabletele Lenovo Smart Tab M10 si P10 cu Alexa

Cum sunt tabletele Lenovo Smart Tab M10 si P10 cu Alexa

Tabletele Lenovo Smart Tab M10 si P10 sunt gata sa se indeparteze de Android. Poate ca le vei folosi cateva ore pe zi ca tablete. Dar daca le conectezi la statia de andocare, acestea devin ecrane inteligente cu asistentul virtual Alexa, extinzandu-si astfel utilitatea in locuinta.

Lenovo si Amazon au format un parteneriat pentru a lansa doua noi tablete. Este vorba despre Lenovo Smart Tab M10 si P10 care sunt propulsate de asistentul virtual Alexa al Amazon.

Cand sunt andocate, tabletele Lenovo Smart Tab M10 si P10 intra in “modul show” si asteapta comanda vocala in timp ce afiseaza informatii obisnuite pe ecran precum ora, vremea, stirile si asa mai departe.

CITESTE SI:  Tableta iPad Pro va avea mai multe caracteristici nemaintalnite

La fel ca dispozitivul Display al companiei chineze (propulsat de Google), exista o oportunitate pentru a profita de ecran pentru a oferi context vizual.

Intr-o recenzie a Lenovo Smart Display, unii si-au dat seama rapid cat de grozav e sa ai informatiile vizuale daca doresti o prognoza meteorologica pe mai multe saptamani sau mai multe optiuni de retete culinare.

Asta pentru ca aceste lucruri nu sunt usor de transmis doar prin sunet. Aceste tablete Lenovo Smart Tab M10 si P10 cu asistentul virtual Alexa au o calitate superioara a ecranului. Folosirea unei statii de andocare este o modalitate excelenta de a creste utilitatea dispozitivelor.

Unii cred ca nu pot folosi aceste tablete Lenovo Smart Tab M10 si P10 suficient de mult, avand in vedere ca de obicei le folosesc in situatii de lucru in care autonomia bateriei este critica.

CITESTE SI:  Ce alt dispozitiv s-ar putea lansa cu noul Xbox al Microsoft

Statia de andocare ofera energie pentru Smart Tab M10 si P10. Dar in acest caz ofera si difuzoare Dolby Atmos care vor creste in mod semnificativ nivelul de calitate a sunetului pentru a asculta muzica sau pentru a viziona clipuri video.

De obicei, difuzoarele interne ale tabletelor nu sunt suficient de puternice pentru a oferi un sunet excelent. Cele doua tablete Lenovo Smart Tab M10 si P10 cu asistentul virtual Alexa se conecteaza la statia de andocare prin pini, ceea ce inseamna ca nu este nevoie de un port USB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *