fbpx

Ce pret are tableta uriasa Samsung Galaxy View 2 anuntata oficial

Ce pret are tableta uriasa Samsung Galaxy View 2 anuntata oficial

Probabil ca unii nu cautau o urmasa a tabletei uriase Samsung Galaxy View, dar vor primi una oricum. Operatorul AT&T din Statele Unite a promovat oficial Galaxy View 2, un hibrid dintre o tableta Android si un TV mobil.

Nu este chiar la fel de mare ca predecesoarea, dar poate fi destul de utila. De exemplu pentru serviciile de streaming AT&T si pentru navigarea pe internet. AT&T a spus celor de la Engadget ca Galaxy View 2 va avea un cip tactat la 1,6GHz, printre altele.

CITESTE SI:  Cate monitoare externe 6K poate suporta laptopul MacBook Pro de 16 inci

Anul trecut s-a spus ca Samsung ar putea lucra la o succesoare pentru tableta sa uriasa Galaxy View. Se pare ca zvonurile s-au dovedit a fi adevarate, pentru ca Samsung a dezvaluit oficial Galaxy View 2.

Cat despre specificatii, nu prea exista chestii care sa impresioneze. Conform operatorului AT&T din Statele Unite care vinde tableta uriasa a Samsung, acesta a spus pentru Engadget ca dispozitivul Samsung va integra un cip Exynos 7884 octa-core de nivel mediu, 3GB de RAM si o camera principala de 5MP.

CITESTE SI:  Google a incercat sa achizitioneze Snap pentru 30 de miliarde de dolari

Desi acestea nu sunt caracteristici impresionante, ceea ce este impresionant este ecranul Full HD de 17,3 inci. Asta inseamna ca nu va fi la fel de portabila ca tabletele mai mici, dar va fi un dispozitiv multimedia bun.

De asemenea, vine cu o baterie cu capacitate de 12.000mAh care ar trebui sa ofere o autonomie destul de indelungata. Avand in vedere ca tableta uriasa Samsung este disponibila pentru cumparare de la operatorul american AT&T, asta inseamna ca americanii o pot folosi chiar si cand nu au WiFi la dispozitie. Din pacate, Galaxy View 2 nu va fi ieftina. Are un pret de 37 de dolari pe luna timp de 20 de luni, ceea ce inseamna ca in total va avea un pret de 740 de dolari. Cu toate acestea, cei interesati trebuie sa stie ca tableta uriasa a Samsung anuntata oficial va fi disponibila pentru cumparare incepand cu 26 aprilie.