fbpx
La ce preturi vor vinde bisnitarii consola de jocuri Steam Deck a Valve

La ce preturi vor vinde bisnitarii consola de jocuri Steam Deck a Valve

Potrivit unor noi stiri, bisnitarii deja listeaza pe eBay precomenzi pentru consola de jocuri Steam Deck, desi aceasta consola a Valve nici macar nu s-a lansat inca. Acesti bisnitari cumpara Steam Deck si il vand la suprapret pe platforme precum eBay.

Saptamana trecuta, compania Valve din Statele Unite a anuntat Steam Deck. Acesta e practic un computer miniaturizat de dimensiunea unei console de jocuri portabile care le va permite gamerilor sa joace jocuri de PC in timp ce sunt in miscare.

E ceva interesant si exista potential cu acest concept al Valve. Se va vinde la un pret de 399 de dolari la sfarsitul acestui an. Cu toate acestea, se pare ca, chiar si inainte de lansarea consolei, bisnitarii listeaza deja precomenzi pentru Steam Deck pe platforme precum eBay, la preturi si de 5000 de dolari in unele cazuri.

CITESTE SI:  Pretul dispozitivului prin satelit cu care trimiti SMS-uri cu smartphone-ul

E ceva ridicol deoarece consola de jocuri Valve Steam Deck nu e inca disponibila. Deci practic ceea ce ai cumpara de la bisnitari e o precomanda a precomenzii. Asta in cazul cel mai fericit, pentru ca altfel poate fi o frauda de 5000 de dolari a bisnitarilor.

CITESTE SI:  Cum a aratat directorul Xbox camaraderie fata de Sony

Nu suntem siguri care va fi situatia disponibilitatii atunci cand consola de jocuri a Valve va fi lansata. E un concept inca netestat, desi pare promitator. Asa ca s-ar putea sa nu se vanda in cantitatea la care spera compania Valve.

Sau s-ar putea vinde ca painea calda, iar acesti bisnitari se vor alege cu o piata pe care o pot aborda cu un pret de 5000 de dolari. Oricum ar fi, recomandat ar fi sa nu te pripesti si sa astepti sa se lanseze, iar apoi sa citesti recenziile despre consola de jocuri Valve Steam Deck inainte de a te decide daca sa o cumperi sau nu.

CITESTE SI:  De ce oamenii isi schimba smartphone-urile mai rar ca niciodata

Deci nu oferi niciun ban acestor bisnitari de pe eBay. Ce parere ai despre asta? Crezi ca vor exista oameni care vor cumpara consola de jocuri Valve Steam Deck cu pret de 5000 de dolari de la acei bisnitari?