fbpx
Asta va ajunge mai intai pe iPad si mai apoi pe iPhone, spun surse

Asta va ajunge mai intai pe iPad si mai apoi pe iPhone, spun surse

La inceput, caracteristicile pe care Apple le-a pregatit ajungeau mai intai pe smartphone-urile iPhone si mai apoi pe tabletele sale iPad. Dar lucrurile s-au schimbat in ultimii ani.

De asemenea, mai nou se presupune ca o alta caracteristica hardware va ajunge pe tabletele iPad si mai apoi pe iPhone. E vorba acum despre senzorul Touch ID integrat in ecran.

Desi nu prea exista ingrijorari despre securitate si acuratete asupra sistemului de recunoastere faciala Face ID de pe iPhone-uri al companiei Apple din Statele Unite, e greu de ignorat faptul ca acest sistem nu este la fel de convenabil ca Touch ID.

CITESTE SI:  Samsung sau Huawei: Care a lansat prima un smartphone all-screen fara breton

Cu siguranta unii utilizatori de iPhone-uri au fost deranjati atunci cand Touch ID a fost inlocuit de Apple cu sistemul de recunoastere faciala. Dar niste zvonuri recente indica faptul ca Apple lucreaza la crearea unui dispozitiv cu senzor de amprente integrat in ecran.

Cu toate acestea, interesant e faptul ca aceasta caracteristica nu va ajunge pe iPhone mai intai, ci pe tabletele iPad. Asta sustine un utilizator de Twitter care a postat recent o comoara de informatii interesante neoficiale despre faptul ca Apple pregateste o tableta iPad cu senzor Touch ID integrat in ecran.

CITESTE SI:  Google ne spune cand se va incheia suportul pentru smartphone-urile Nexus si Pixel

Acest lucru e destul de interesant. Asta pentru ca, in trecut, noile caracteristici hardware apareau de obicei mai intai pe iPhone si mai apoi pe iPad.

Cu toate acestea, in ultimii ani tabletele Apple au primit functiile mai noi inaintea iPhone-urilor, cum ar fi iPad Pro 2020 care vine cu scaner LiDAR.

CITESTE SI:  De ce Google foloseste AI pentru sistemul sau de racire

Nu e clar ce model de tableta va primi presupusul senzor Touch ID in ecran, dar ultima data s-a spus ca compania Apple din Statele Unite lucreaza la un iPad Pro de varf cu ecran mini LED. Poate ca acest model va primi acel senzor Touch ID in ecran. Ce parere ai? Ti-ai dori o astfel de tableta?