fbpx

Ce aplicatie utila si nelansata a fost descoperita pentru Apple Watch

Ce aplicatie utila si nelansata a fost descoperita pentru Apple Watch

Un cititor al MacRumors a descoperit o referinta pentru o aplicatie utila si nelansata pentru smartwatch-ul Apple Watch al companiei din Cupertino. In listarea App Store pentru aplicatiile preinstalate pentru acel smartwatch, exista o captura de ecran cu o versiune inca nelansata a acelui soft. Aceasta se numeste Alarms si se spune ca poate monitoriza somnul utilizatorului.

Luna trecuta, inainte de anuntul oficial al Apple pentru noile sale iPhone-uri si smartwatch-uri Apple Watch, s-a zvonit ca compania avea o noua aplicatie utila pentru dormit pentru Apple Watch si care ar fi mai avansata decat actualul tracker de somn incorporat in iOS.

CITESTE SI:  De ce Valve vrea ca dezvoltatorii sa fie cei care scriu avertismentele pentru jocurile de pe Steam

Cu toate acestea, caracteristica nu a fost anuntata oficial pentru smartwatch, ceea ce i-a facut pe unii sa se intrebe daca aplicatia aceasta utila chiar exista. Se pare ca e foarte reala, cel putin conform unei stiri de MacRumors in care unul dintre cititorii publicatiei, Daniel Marcinkowski, a descoperit o versiune nelansata a Alarms pentru smartwatch-ul Apple Watch – soft la care se refera sub numele Sleep.

CITESTE SI:  De ce un individ doreste 1000 de miliarde de dolari de la Apple

Titlul din captura de ecran este in felul urmator, “Setati-va ora de culcare si treziti-va cu aplicatia Sleep”. Acest lucru corespunde cu ceea ce am auzit anterior despre aplicatie, si anume ca va putea, printre altele, sa monitorizeze somnul utilizatorului.

Se spune ca poate chiar detecta daca utilizatorul de smartwatch s-a trezit inainte de alarma, ceea ce inseamna ca va dezactiva alarma pentru ca utilizatorul de Apple Watch sa nu fie deranjat mai tarziu de aceasta.

CITESTE SI:  Cum ii linisteste Instagram pe parintii de tineri

Nu e clar de ce functia nu a fost anuntata la evenimentul pentru iPhone-uri, poate ca nu este inca gata pentru lansare. Poate ca va ajunge intr-un update ulterior al sistemului de operare watchOS 6 pentru smartwatch-ul Apple Watch. Cel putin acum stim ca aplicatia exista.

Facebook