fbpx

Tara care a eliminat coronavirusul Wuhan

Tara care a eliminat coronavirusul Wuhan

In timp ce alte tari se straduiesc sa mentina coronavirusul Wuhan sub control, o anumita tara a anuntat ceva imbucurator. Premierul de acolo a anuntat ca a eliminat coronavirusul in interiorul granitelor sale.

Tara respectiva a impus masuri inca de la inceputul acestei pandemii si chiar a primit cuvinte de lauda datorita eficientei si modului in care a gestionat pandemia.

In fiecare zi, inca exista multi oameni care se infecteaza sau isi pierd viata din cauza coronavirusului wuhan. De asemenea, inca exista destule tari care se straduiesc sa mentina pandemia sub control.

CITESTE SI:  Cat costa cel mai performant supercomputer din lume, Fugaku din Japonia

Vesti bune vin din Noua Zeelanda, acolo s-a anuntat practic ca s-a eliminat coronavirusul Wuhan in interiorul granitelor sale. Acest lucru a fost dezvaluit de premierul tarii, Jacinda Arden, in ziua de luni.

Pentru prima data din februarie, nu au mai fost inregistrate cazuri noi active si, drept urmare, Noua Zeelanda va ridica majoritatea restrictiilor pe care le-a impus in timpul pandemiei.

CITESTE SI:  Pentru asta va aloca aplicatia Zoom urmatoarele 90 de zile

Frontierele vor ramane inca inchise, ceea ce inseamna ca nu vei putea vizita Noua Zeelanda deocamdata, dar cetatenii de acolo se pot astepta ca viata sa revina la normal intr-o anumita masura.

Ar trebui sa subliniem faptul ca asta nu inseamna ca cetatenii din Noua Zeelanda se pot relaxa complet, deoarece, potrivit premierului de acolo, inca mai e un drum lung pana la relaxarea completa.

CITESTE SI:  Elon Musk ne arata intr-un clip video forarea de tuneluri in actiune

Noua Zeelanda a fost apreciata in lume datorita muncii sale exemplare de gestionare a pandemiei de coronavirus Wuhan, aceasta tara inchizandu-si granitele si aplicand restrictii inca de la inceput.

Acest raspuns timpuriu a permis tarii sa fie mai eficienta in privinta mentinerii sub control a coronavirusului Wuhan, Noua Zeelanda raportand aproximativ 1500 de cazuri de infectati si 22 de decese din cauza coronavirusului Wuhan.