Smartwatch-ul Withings Move ECG cu ECG are un pret foarte mic

Smartwatch-ul Withings Move ECG cu ECG are un pret foarte mic

Withings a anuntat un nou smartwatch care se numeste Move ECG (EKG), un dispozitiv care poate masura ritmul cardiac. Acesta e cel de-al treilea dispozitiv lansat de companie de ceva vreme. De asemenea, are un pret de trei ori mai mic decat Apple Watch Series 4, ceea ce nu poate fi decat bine.

EKG-urile purtabile care sunt disponibile pentru cumparare pentru clienti nu sunt ceva chiar nou. Cu toate acestea, odata cu lansarea smartwatch-ului Apple Watch Series 4, Apple a devenit prima companie din lume care a integrat un EKG intr-un smartwatch.

CITESTE SI:  Cum vrea Google sa detecteze cancerul pulmonar mai devreme si mai eficient

Dar se pare ca rivalii se apropie din urma. La CES 2019, compania Withings a anuntat propriul ECG purtabil, Move ECG, cu pret mic. Cu toate acestea, spre deosebire de Apple Watch, Withings Move ECG e mai mult un dispozitiv analog care vine cu un EKG incorporat.

Asa ca, desi putem presupune ca e un ceas “inteligent”, nu e neaparat un smartwatch in toata puterea cuvantului. Cu toate acestea, in acelasi timp, asta nu e chiar o surpriza, dat fiind faptul ca dispozitivele anterioare ale companiei Withings au fost create intr-o maniera similara.

CITESTE SI:  In Japonia, exista un smartphone care poate fi curatat cu apa

Potrivit companiei, verificarea ritmului cardiac este usoara cu dispozitivul Withings Move ECG cu pret mic. Oamenii trebuie doar sa puna smartwatch-ul pe incheietura, sa astepte 30 de secunde sau mai putin si cam atat.

Acestea fiind spuse, nu lasa aspectul analog sa te pacaleasca! Smartwatch-ul Withings Move ECG cu pret mic va veni cu senzori care iti pot monitoriza activitatea, cum ar fi caloriile arse, viteza, distanta, altitudinea si nu numai.

CITESTE SI:  Huawei si Leica devin parteneri pentru fotografia pe smartphone-uri

Unele dintre aceste detalii pot fi vazute pe smartwatch-ul Move, in timp ce informatiile mai detaliate pot fi gasite in aplicatia companion pentru smartphone. Withings Move ECG va fi disponibil pentru cumparare in trimestrul 2 al acestui an la un pret de 130 de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *