fbpx

Pana cand nu va lansa Sony consola de jocuri PS5

Pana cand nu va lansa Sony consola de jocuri PS5

Sony a spus pana cand consola de jocuri PS5 nu se va lansa. Si este vorba despre o perioada destul de lunga de timp. Asta inseamna ca gamerii au ceva de asteptat daca vor sa intre in posesia viitoarei console de jocuri PS5 a companiei.

Stirile indica faptul ca compania Sony a generat un profit de miliarde de dolari din divizia sa gaming, avand in vedere ca PS4 se apropie de 100 de milioane de unitati vandute.

Saptamana trecuta, Sony a confirmat practic ca lucreaza la consola de jocuri PS5 viitoare. Daca credeai ca asta inseamna ca acel dispozitiv este aproape de lansare, mai gandeste-te.

CITESTE SI:  In ce alte domenii vrea Qualcomm sa foloseasca 5G

Asta pentru ca, potrivit reporterului Wall Street Journal, Takashi Mochizuki, nu se va intampla foarte curand. Conform tweet-ului lui, Sony nu va produce nicio consola de jocuri de urmatoare generatie in urmatoarele 12 luni.

Asta inseamna ca PS5 s-ar putea lansa cel mai devreme prin luna aprilie a anului 2020. Acest lucru este mai mult sau mai putin in linie cu ceea ce au indicat unii analisti anterior care spuneau ca consola viitoare s-ar putea sa nu se lanseze pana in 2021 sau chiar 2022.

CITESTE SI:  De-asta Apple intenteaza proces impotriva Epic Games

Pana acum, Sony a confirmat ca noua consola de jocuri PS5 va avea suport pentru grafica 8K si va avea si o placa grafica bazata pe gama Radeon Navi a AMD, pe langa suport pentru ray-tracing.

Totusi, nu este vorba numai de grafica. Sony a indicat de asemenea ca va exista si suport audio 3D captivant, pe langa faptul ca PS5 va integra un SSD pentru accelerarea timpilor de incarcare.

CITESTE SI:  Aplicatia de mesagerie in care poti importa chaturile de WhatsApp

Se pare ca ar putea fi o consola scumpa, ceva ce Sony n-a negat. Dar compania a mai declarat si ca pretul ii va atrage pe gameri. Nu s-a spus cand am putea afla mai multe despre PS5. Dar avand in vedere ca evenimentul E3 2019 va avea loc in urmatoarele luni, probabil ca atunci vom afla mai multe detalii.