La ce ar fi utila functia EKG a lui Apple Watch Series 4

La ce ar fi utila functia EKG a lui Apple Watch Series 4

Analistul Ming-Chi Kuo, pentru compania din Cupertino, a oferit noi informatii. Aceste informatii au fost obtinute de MacRumors si contureaza cateva previziuni despre produsele viitoare ale companiei, inclusiv modele noi de iPhone-uri, smartwatch-uri Apple Watch, MacBook-uri si tablete iPad Pro.

Compania s-a angajat anterior intr-un studiu cu Stanford Medicine pentru a studia cum ar putea fi folosit Apple Watch pentru a detecta problemele cardiace.

Studiul pare sa se apropie de final si s-a speculat ca compania ar putea aplica la smartwatch-urile Apple Watch viitoare ceea ce a aflat. Se pare ca noul Apple Watch Series 4 va primi un numar de caracteristici noi.

CITESTE SI:  Cum crede un paramedic ca Apple Watch Series 4 poate salva vieti

Potrivit analistului Ming-Chi Kuo, vor fi efectuate un numar de schimbari pentru smartwatch-urile companiei. Printre acestea, se numara un EKG/ECG integrat chiar in smartwatch, acest lucru permitand utilizatorilor sa aiba informatii mai detaliate si mai exacte cu privire la functiile cardiace.

De asemenea, se zvoneste ca noul Apple Watch Series 4 cu EKG va avea spatele din ceramica. Mai mult, analistul pare sa reafirme zvonurile conform carora Apple Watch Series 4 cu EKG va avea margini mai subtiri, ceea ce ar fi in linie cu zvonurile anterioare care indicau ca dispozitivul ar putea avea un display usor mai mare si o rezolutie mai ridicata, comparativ cu modelele de smartwatch-uri anterioare.

CITESTE SI:  iOS 11.2 rezolva bug-ul aplicatiei Calculator de pe iPhone

Pana acum, multi au apreciat smartwatch-urile companiei pentru beneficiile pentru sanatate, iar faptul ca noul smartwatch va integra functionalitate EKG/ECG va spori fara indoiala atractia in fata celor care au grija de sanatate, mai ales acelora care ar putea avea probleme cardiace.

Se asteapta ca noul Apple Watch Series 4 cu EKG va fi dezvaluit de compania din Cupertino la evenimentul de pe data de 12 noiembrie, pe langa noile sale iPhone-uri, asa ca reveniti daca doriti toate detaliile disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *