fbpx

Ce pret si specificatii are PUMA Smartwatch

Ce pret si specificatii are PUMA Smartwatch

In aprilie 2018, Fossil Group a anuntat un parteneriat pe 10 ani cu PUMA pentru proiectarea, dezvoltarea si distribuirea lui PUMA Smartwatch. Brandul PUMA a trebuit sa recupereze in urma rivalilor sport Nike si Adidas care s-au asociat cu Apple, respectiv Fitbit.

La IFA 2019, PUMA si-a dezvaluit noul smartwatch propulsat de sistemul de operare Wear OS al companiei Google din Statele Unite, dar si de cipul Qualcomm Snapdragon 3100.

CITESTE SI:  VIDEO: iPhone Xs Max VS Huawei Mate 20 Pro intr-un test de viteza. Care smartphone e mai rapid

Vizand sportivii, acest smartwatch le permite sa se antreneze si sa-si urmareasca obiectivele. Carcasa ceasului inteligent este realizata din nailon si aluminiu si are o curea din silicon texturata.

Datorita Google Fit, ceasul inteligent PUMA Smartwatch urmareste activitati obisnuite, cum ar fi pilates, canotaj si repetitiile de la antrenamente, cum ar fi flotarile.

Google Fit permite urmarirea continua a ritmului cardiac, iar GPS-ul incorporat ar trebui sa fie foarte apreciat de alergatori si biciclisti. Pe langa Google Fit, Wear OS suporta o gama larga de aplicatii fitness si sport, cele mai cunoscute fiind Strava, Runkeeper, Runtastic, MyFitnessPal, Endomondo.

CITESTE SI:  Ce pret are camera Leica C-Lux cu zoom lung

In plus, ceasul inteligent creat de Fossil Group este impermeabil, asa ca e de folos si inotatorilor. PUMA Smartwatch va fi disponibil in trei culori diferite, va avea un pret de 275 de dolari, iar comercializarea sa va incepe in luna noiembrie. Cine s-a aflat la Berlin acum ceva timp, a avut sansa de a incerca ceasul inteligent la IFA 2019, la separeul Fossil Group.

CITESTE SI:  Un analist estimeaza cate smartwatch-uri Apple Watch au fost vandute pana acum

Specificatiile mai importante ale smartwatch-ului: urmarirea ritmului cardiac cu Google Fit, urmarire GPS, asistent vocal Google Assistant, integrare Spotify, plati NFC cu Google Pay, informatii meteo in timp real, sincronizare usoara a antrenamentelor cu aplicatii compatibile, impermeabilitate.