fbpx

Cum pot fi folosite avioanele pentru a trata pacientii infectati cu coronavirusul Wuhan

Cum fi folosite avioanele pentru a trata pacientii infectati cu coronavirusul Wuhan

Cineva a venit cu ideea de a folosi avioanele suspendate la sol – din cauza coronavirusului Wuhan – pentru a trata pacientii infectati care sunt in stare critica si nu pot respira. Exista motive pentru care aeronavele pot fi folosite la tratarea pacientilor cu coronavirus, desi totul e la nivel de teorie.

Din cauza faptului ca au fost impuse restrictii de calatorie in intreaga lume, asta inseamna ca o multime de avioane au fost suspendate. Unele dintre aeronave sunt utilizate pentru a transporta echipament medical, dar acum se pare ca ar putea exista o alta posibila intrebuintare pentru aceste avioane suspendate.

CITESTE SI:  Cum incearca mass-media sa duca in ridicol teoriile conspiratiei

Pot fi folosite pentru pacientii infectati cu coronavirusul Wuhan. Potrivit Dr. Daniel Reynolds, fondatorul companiei Lungfish Dive Systems care produce echipament de scufundare, aceste aeronave suspendate pot fi folosite drept camere hiperbarice pentru a trata pacienti infectati cu coronavirusul Wuhan si care intampina dificultati in respiratie (unul dintre simptomele severe ale bolii).

CITESTE SI:  Cine lucreaza la un ventilator medical de doar 100 de dolari pentru coronavirusul Wuhan

Acest lucru se datoreaza faptului ca, de obicei, aeronavele trebuie sa urce la altitudini inalte in timpul unui zbor si, in consecinta, aerul este prea rarefiat pentru ca oamenii sa poata respira.

Drept urmare, avioanele au capacitatea de a presuriza cabinele la niveluri respirabile. Asa ca Reynolds indica faptul ca aceste avioane suspendate la sol pot creste presiunea cabinei intre 1,6 si 2 atmosfere, transformandu-le practic in camere hiperbarice improvizate pentru a trata pacientii cu coronavirusul Wuhan.

CITESTE SI:  De ce Facebook ofera 100 de milioane de dolari pentru jurnalismul din intreaga lume

Dr. Daniel Reynolds nu este singurul care doreste sa foloseasca avioane suspendate pentru a trata pacientii infectati cu coronavirusul Wuhan si cu sindrom respirator acut, dar deocamdata totul este la nivel de teorie si trebuie sa fie realizate teste si studii inainte ca acest lucru sa fie aprobat ca potential tratament.

Facebook